Hesabım
    Christopher Nolan İmzalı "Tenet"te Zamanda Yolculuk Yok!

    Robert Pattinson, Tenet hakkında konuştu.

    Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi Tenet, Temmuz ayında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu sırada da GQ'ya röportaj veren başrol oyuncularından Robert Pattinson, film hakkında detaylar verdi. Pattinson, filmin zamanda yolculukla ilgili olmadığını söyledi.

    The Batman ve Tenet ile kariyerini farklı bir seviyeye doğru ilerleten Robert Pattinson, Alacakaranlık günlerini çok geride bırakmış gibi görünüyor. Christopher Nolan'ın imzasını attığı Tenet'te Pattinson başrolü John David Washington ile birlikte paylaşıyor. 13 Mayıs'ta doğan Pattinson, GQ'nun yeni sayısında kapakta yer alarak bir röportaj verdi. Röportajında oyuncu Tenet'ten şu şekilde bahsetti: "Çok merak ediyorum. Demeye çalıştığım şu ki, kelimenin tam anlamıyla filmden bir kareyi bile görmedim." Dedikodulara göre Pattinson'ın karakteri zaman yolcusuydu ve oyuncu bunu şu sözlerle yalanladı: "Karakterim zaman yolcusu değil. Aslında filmde zamanda yolculuk yok. Söylemeye iznim olan tek şey bu."

    Dedikodulara göre, 3. Dünya Savaşı'nı engellemeye çalışan bir adam gelecekten geliyordu. Tenet hakkında böylece elimizde hiçbir şey kalmadı. Bazı teorilere göre film, Inception'ın evreninde geçiyor. Bu teoriye neden olan şey ise iki filmde de Michael Caine'in yer alması. Ancak Caine, Tenet'te rol almasına rağmen diğer oyuncular gibi tüm senaryo hakkında bilgi sahibi olmadığını söylemişti.

    Uluslararası casusluk gerilim filmi Tenet'in oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth DebickiAaron Taylor-JohnsonClémence PoésyHimesh PatelDimple KapadiaKenneth BranaghMartin Donovan ve Michael Caine bulunuyor. Eğer coronavirüs salgını kontrol altına alınırsa tüm dünyanın sinemalarda göreceği ilk filmlerden biri Tenet olacak. Vizyon tarihi için 17 Temmuz 2020 takvimlerde işaretlendi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top