Hesabım
    Chris Hemsworth, "Thor: Love and Thunder" Galasına Katılma Şansından Bahsetti!

    Bağış kampanyasına katılanlar, Thor: Love and Thunder galasına katılma şansı yakalayacak.

    Marvel Sinematik Evreni'nde Thor rolüyle karşımıza çıkan yıldız oyuncu Chris Hemsworth, coronavirüs salgını sırasında destek olmak amacıyla yapılan bağış kampanyası challenge'ına katıldı. Chris Pratt'in challenge'ı üzerine kampanya başlatan Hemsworth, No Kid Hungry, Meals on Wheels America, Feeding America ve World Central Kitchen'a bağış yapanların Thor: Love and Thunder galasına katılma hakkı kazanacağını açıkladı.

    Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Thor: Love and Thunder çekimlerine henüz başlanmadı. Ancak Chris Hemsworth şimdiden gala ile ilgili bir açıklamada bulundu. Bir süredir ünlüler bağış kampanyası başlatma challenge'ı gerçekleştiriyorlar. Chris Pratt'in başlattığı challenge, Chris Evans'ın  Robert Downey Jr.Chris HemsworthScarlett JohanssonMark Ruffalo ve Jeremy Renner'ı ödüle dahil ettiği bağış kampanyasıyla devam etmişti. Şimdi ise Chris Hemsworth, Pratt ve Saquon Barkley'nin davet ettiği bu challenge'a katıldı. Oyuncu, toplanacak tüm bağışın çeşitli gıda yardımı derneklerine bağışlanacağını ve bağış karşılığında Thor: Love and Thunder galasına katılma hakkı kazanılabileceğini söyledi. Bu sayede bağışçılar tüm Thor: Love and Thunder ekibiyle tanışabilecek.

    Fanatics.com üzerinden yapılan bağış kampanyasında şu sözlere yer verildi: "O, Avengers'ın kurucu üyelerinden biri. Asgardlılar'ın en güçlülerinden ve mistik çekiç Mjolnir'in taşıyıcısı. Şimdi ise All In'e katılıyor. Marvel Sinematik Evreni'ne Şimşek Tanrısı Thor ile birlikte adım atma şansınız burada. Chris Hemsworth sizleri son kahraman filmini ilk görenlerden olmanız için davet ediyor. Siz ve bir konuğunuz süper kahramanın hikayesinin dördüncü filmi Thor: Love and Thunder'ın dünya prömiyerine katılacaksınız."

    Thor: Love and Thunder'ın hikayesi henüz açıklanmadı. Bilinenler arasında Hemsworth'ün yanı sıra Natalie Portman ve Tessa Thompson'ın evrene döneceği bulunuyor. Ayrıca yıldız oyuncu Christian Bale, muhtemelen kötü bir karakterle filmde karşımıza çıkacak. Vizyon tarihi olarak ise 11 Şubat 2022 takvimlere işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top