Hesabım
    Steven Soderbergh, Karantinada "Sex, Lies and Videotape 2"nin Senaryosunu Yazmış

    Steven Soderbergh'den Sex, Lies and Videotape açıklaması geldi.

    Steven Soderbergh, yönetmen koltuğuna oturduğu "Sex, Lies and Videotape"i yıllar sonra yeniden gündeme getirdi. Yönetmen, söylediklerine göre coronavirüs salgını sırasında karantinada bulunduğu evinde Sex, Lies and Videotape 2 için bir senaryo yazdı.

    Collider'a konuşan başarılı yönetmen Steven Soderbergh, en çok bilinen filmlerinden biri olan Sex, Lies and Videotape ile ilgili açıklama yaptı. Out of Sight, TrafficOcean's Eleven gibi yapımlarla tanınan yönetmen, 1989 yapımı filmin devamı için senaryo yazdığını belirtti. Soderbergh senaryosunu kaleme aldığı Sex, Lies and Videotape 2'yi hayata geçirmek istediğini ifade etti: "Karantina boyunca 1985 yazından bugüne kadar yazdığım senaryolardan çok daha fazlasını yazdım. Kendimi hiçbir zaman bir yazar olarak görmediğimi belirtmem gerek. Senaryo yazmayı sektöre girmede bir yol olarak kullandım. Çünkü kimse sizin oturup yazmanızı engelleyemezdi. Baton Rouge'da bir kenar mahallede büyüdüm ve film sektörü ile hiçbir bağlantım yoktu. Eğer yazarsam birilerinin görmesini, okumasını ve yapmak istemesini sağlayabileceğim bir şeyler ortaya çıkabilirdi. New York'ta karantina başladığında sakin kalmak için yazma kararı aldım. Yazmaya dönmeliydim. Karantinanın 6-7 haftasında 3 senaryo bitirdim. Biri yeniden yazımdı, biri orijinaldi ve biri romandan uyarlamak istediğim bir yapımdı. Orijinal olan Sex, Lies and Videotape'in devam filmiydi. Bir süredir kafamda dönüp duran bir düşünceydi ve bu konuya dönmem gerektiğini hissettim. Böylece yazdım ve hayata geçirmek istiyorum."

    Steven Soderbergh'ün imzasını attığı orijinal Sex, Lies and Videotape'in konusu ise şöyleydi: Ann Milaney (Andie MacDowell) Louisiana eyaletinde rahat bir hayat süren genç bir kadındır. Kocası John (Peter Gallagher) ise başarılı bir avukattır. Günlerini sabun köpüğü işlerle ve kendisine has melankolik şeylerle geçirir. Fakat kendisi farkında olmasa da John, ANn'ın kendisinden genç kız kardeşi ile bir ilişki yaşamaktadır! Ne zamanki  John'un okuldan eski bir arkadaşı olan Graham Dalton çıkagelir, ailenin ilgisi başka yöne kayar. Fazla zaman geçmeden Ann, Graham'ın garip huyları ve alışkanlıkları olduğunu fark edecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top