Hesabım
    Nicholas Hoult, Mission Impossible 7'den Ayrıldı; Yerine Esai Morales Geçiyor!

    Mission Impossible 7'de oyuncu değişikliğine gidiliyor.

    Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Mission Impossible 7'de oyuncu değişikliğine gidiliyor. Filmde kötü karakterlerden birini canlandırmak üzere anlaşma yapan Nicholas Hoult, Mission Impossible 7 kadrosundan ayrılma kararı aldı. Yerine ise Esai Morales geçti.

    The Great, The Favourite, Warm BodiesMad Max: Fury Road gibi yapımların yıldız oyuncusu Nicholas Hoult, Mission Impossible 7'nin oyuncu kadrosundan resmi olarak ayrıldı. Filmin çekimleri için İtalya'ya gidildiği sırada coronavirüs salgını sete engel olmuş ve bir süreliğine çekimlere ara verilmişti. Şimdi ise Mission Impossible 7 için oyuncu değişikliğine gidiliyor. Hoult'un ayrıldığı rol için La Bamba, Jericho, NYPD Blue, Bad Boys, How To Get Away With Murder gibi yapımlarla tanınan Esai Morales ile anlaşma yapıldı. Hoult'un rolü, filmin büyük kötü adamlarından biri olacaktı.

    Mission Impossible 7'nin çekimlerine yakında devam edilebilir gibi görünüyor. Bir süre önce çıkan dedikodulara göre İngiltere'deki sete İtalya'daki çekim mekanları birebir kurularak çekimler yapılıyordu. Ancak bu bilgi tam olarak doğrulanamadı. Mission Impossible 7 ve 8'in oyuncu kadrosunda kesin olarak Tom Cruise, Rebecca FergusonVing Rhames ve Simon Pegg bulunuyor. 7. filme katılan yeni oyuncular ise Pom KlementieffHayley Atwell ve Shea Whigham oldu.

    Mission Impossible 7'nin vizyon tarihinin 23 Temmuz 2021 olacağı söyleniyordu. Ancak coronavirüs salgını nedeniyle değişikliğe gidildi ve tarih 19 Kasım 2021'e çekildi. Mission Impossible 8 için ise 4 Kasım 2022 tarihi takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top