Hesabım
    Ryan Gosling, Universal Filminde Kurt Adam Olacak!

    Yeni bir "Wolfman" uyarlaması yolda..

    Universal Pictures, klasik canavar filmleri kataloğundaki son yeniden çevrime karar verdi ve Ryan Gosling'in oynayacağı “Wolfman”de karar kıldı. Gosling, Henry Hull'un oynadığı ve daha sonra stüdyo tarafından “Kurt Adam” olarak yeniden canlandırılan 1935 yapımı “Kurt Adam Londra'da” filmine uzanan ikonik karaktere Universal çatısı altında yeni bir bakış getirecek.

    Universal henüz “Wolfman” için bir yönetmen onaylamadı ama stüdyo projeyi resmi olarak onayladı. Rapora göre; “Wolfman”, Universal'ın Dark Universe mirasından yola çıkarak yeniden çektiği diğer filmler gibi, son zamanlarda yapılan planlamayla modern bir şekilde uyarlanacak. Bu plan, küresel gişede 122 milyon dolardan fazla hasılat elde eden “Invisible Man”in şubat ayında gösterime girmesiyle başlamış oldu. Sadece 7 milyon dolar karşılığında yapılan film, mart ayı ortasında sinemalar kapandığında dijital platformda da önemli bir başarı elde etti ve Universal, filmi hızlı bir şekilde ev sinemasına taşıdı.

    “Wolfman”in senaryosu, Netflix’in önde gelen yapımlarından “Orange Is the New Black” dizisinde de yazar olarak görev yapan Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo'dan geliyor. Universal kataloğu, ikonik canavarlar Dracula, Frankenstein, Mummy, Black Lagoon, Creature ve daha fazlasını içeriyor. Universal aslında bunları birbirine bağlı bir evrende buluşturmak, Marvel veya DC'nin yaptığı gibi bir  seriye dönüştürmeyi umuyordu ama bu umut, meşhur bir gişe ve kritik felakete dönüşen Tom Cruise'lu 2017 yapımı “Mumya”nın batışıyla rafa kalktı.

    “Wolfman”ın set çalışmalarına ne zaman başlayabileceğine dair henüz bir bilgi yok. Ryan Gosling ayrıca yeni bir filmde astronot olarak başrol oynayacak. Yönetmen koltuğunda “Spider-Man: Into the Spider-Verse” yapımcıları Phil Lord ve Chris Miller oturacak ve hikaye, Andy Weir'in “The Martian” adlı romanından uyarlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top