Hesabım
    Patty Jenkins, Wonder Woman ve Cheetah Romantizmine Karşı Çıkıyor

    Wonder Woman ve Cheetah ilişkisi, Patty Jenkins'in ilgisini çekmiyor.

    Wonder Woman 1984'un vizyon tarihi yaklaşırken, hayranların beklentileri ve tartışmaları değişiklik gösteriyor. Bu kez gündeme gelen beklenti, Wonder Woman 1984'de düşman olacak Diana ve Cheetah arasında bir romantizm olması. Ancak yönetmen Patty Jenkins, bu ilişkiye karşı çıktı ve ilgisini çekmediğini açıkladı.

    Wonder Woman filmiyle başarı yakalayan Patty Jenkins, DC Evreni içerisinde devamlılığı sağlaması beklenmeyen bir devam filmiyle karşımıza çıkıyor. Jenkins'in DC çizgi romanlarındaki en çok ilgisini çeken karakteri filmleştirdiği biliniyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla birlikte ondan farklı bir süper kahraman filmi beklenmemesi gerektiğini söylemişti. Şimdi ise SFX ile yaptığı röportajda Wonder Woman 1984 ile ilgili sorulara yanıt verdi. Wonder Woman ile can düşmanı Cheetah arasında romantik bir ilişki olmasının beklendiği söylendi. Jenkins ise şu cevabı verdi: "Farklı bir hikayede yaşanabilirdi. Ama bu hikayede Steve'in geri döneceği çok belli. Tüm hikaye Steve ile ilgili. Bu tamamen Steve ile bir aşk hikayesi. Diana için iki kişiye yer yok."

    Wonder Woman 1984'da iki kötü karakteri olduğu biliniyor. Bunlardan biri Kristen Wiig'in canlandırdığı The Cheetah olurken, diğeri The Mandalorian'ın yıldız oyuncusu Pedro Pascal'ın canlandırdığı Maxwell Lord olacak. Wonder Woman çizgi romanlarının 1943'te yayınlanan 6. sayısından beri farklı kimlikler ve farklı güçlerle tekrar tekrar ortaya çıkan Cheetah, çizgi roman boyunca kimi zaman süper güçlere sahip, kimi zaman sadece zeki bir düşman olarak Wonder Woman'la çarpışan, çita kostümlü bir karakter olarak işlenmişti. Aynı zamanda Cheetah, Diana'nın eski bir arkadaşıydı. Maxwell Lord karakteri ise, DC çizgi romanlarında insanların zihinlerini kontrol edebilen bir metahuman olarak biliniyor.

    Wonder Woman 1984'un vizyon tarihi coronavirüs salgını nedeniyle değiştirilmişti. 5 Haziran'da vizyona girmesi beklenen filmin tarihi 14 Ağustos'a alındı. Salgında ikinci dalga yaşanmazsa, yurt dışında sinemalar Haziran ayının ortasından itibaren faaliyet gösterecek. Ülkemizde ise 1 Temmuz beklenecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top