Hesabım
    Russel Crowe, Başrolünde Olduğu "Unhinged"den Poster Paylaştı

    Unhinged, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Russell Crowe'u kötü adam olarak izleyeceğimiz gerilim filmi "Unhinged"den poster paylaşıldı. Tamamen şehrin yollarında geçen ve bir trafik magandasını korku ögeleriyle buluşturan Unhinged, yalnızca 2 hafta sonra izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    Water Diviner, GladiatorLes Miserables gibi yapımların yıldız oyuncusu Russell Crowe, sosyal medya üzerinden Unhinged'in posterini takipçileriyle paylaştı. Ayrıca oyuncu filmin 1 Temmuz'da geleceğini müjdeledi. Sayılı sinemada gösterimini yapacak olan filmin konusu ise şöyle: Genç bir kadın olan Rachel, trafik ışıklarında beklerken bir adamla atışır. Adamı ardında bırakarak yola devam eden Rachel, kısa süre sonra adamın peşinden geldiğini fark eder. Kendisini taciz eden adamdan kurtulmaya çalıştıkça beklenmedik yerde onu karşısında bulan Rachel, ne yapacağını bilemez. Çok geçmeden Rachel adamın sadece kendisine rahatsızlık vermekle kalmayıp sevdiklerinin de peşinde düştüğünü fark eder. Kendisini bir kedi fare oyununun içinde bulan Rachel, bir dizi ölümcül ders vererek dünya üzerinde son bir iz bırakmak isteyen adamdan kurtulabilecek midir?

    Genç bir kadın ve oğlunun trafikte taciz edilmesi ve takip edilmesini gerilim dolu dakikalarla anlatan Unhinged'in yönetmenliğini American Dreamer, London Town gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturmasıyla tanıdığımız Derrick Borte üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosuna Russell'ın yanı sıra Ölümcül Makineler, High Ground, Cargo gibi yapımlarda karşımıza çıkan Caren Pistorius; Child's Play, Lights Out gibi korku filmlerinin tanıdık çocuk oyuncusu Gabriel Bateman gibi isimler bulunuyor.

    Amerika'da sinemaların %25 doluluk oranıyla açılması bekleniyor. Ancak ilerleyen haftalarda yeni bir durumla karşılaşıldığında durumlar değişebilir. Unhinged 1 Temmuz'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top