Hesabım
    Steve Carrell'lı "Irresistible"dan Yeni Fragman Geldi!

    Irresistible'dan fragman paylaşıldı.

    Usta oyuncu Steve Carrell'ın başrolünde bulunduğu Irresistible'dan fragman paylaşıldı. Jon Stewart imzalı komedi filminin fragmanında seçimler için yapılan büyük mücadeleye tanıklık ediyoruz. Steve Carrell'ı emekli eski belediye başkanı bir strateji uzmanı olarak, Rose Byrne'ü ise onun azılı rakibi olarak izliyoruz.

    The Daily Show ve The Nightly Show With Larry Wilmore'dan bugüne görme imkanı bulamadığımız Jon Stewart'ın bir komedi filmiyle karşımıza çıkmasını sağlayan Irresistible'ın konusu ise şöyle: Irresistible, siyasi strateji uzmanı olan bir adamın hikayesini konu ediyor. Gary Zimmer, demokrat görüşlü bir siyasi strateji uzmanıdır. Ulusal Demokratik Komite’nin başında bulunan Gary, yakın zamanda gerçekleşecek olan Wisconsin kasabasındaki seçimler için çalışmaktadır. Tam da bu sırada işçilerin haklarını savunan emekli bir deniz albayının videosunu izleyen Gary, seçimleri sağ kanadın kazanacağını inanmaya başlar. Ancak Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Faith’in olaya katılması işlerin karışmasına neden olur.

    Irrisistible'ın oyuncu kadrosunda 40 Year Old VirginLittle Miss SunshineFoxcatcherThe Office ve son olarak da Space Force'ta izlediğimiz usta oyuncu Steve Carrell'ın yanı sıra emekli albay rolüyle Chris Cooper, Cumhuriyetçi akFaith rolüyle Rose Byrne, That 70's Show ile hayatımıza giren başarılı oyuncu Topher GraceDebra MessingNatasha LyonneMackenzie DavisCJ Wilson ve Will Sasso gibi isimler yer alıyor.

    Irresistible'ın doğrudan dijital olarak izleyicileriyle buluşması planlanıyor. Bunun için takvimlerde 26 Haziran tarihi işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top