Beyazperdem
    Chris Cooper
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 9 Temmuz 1951
    Yaş 68
    30
    yıllık kariyer
    40
    film ve dizi

    Filmografi

    Küçük Kadınlar
    Küçük Kadınlar
    13 Şubat 2020
    Arabalar 3
    Arabalar 3
    16 Haziran 2017
    11.22.63
    11.22.63
    2016
    Gecenin Kanunu
    Gecenin Kanunu
    2 Şubat 2017
    Yeniden Başla
    Yeniden Başla
    8 Nisan 2016
    Aile Sırları
    Aile Sırları
    28 Şubat 2014
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    54 Fotoğraf

    Haber

    11/22/63’den Yeni Fragman Geldi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    18 Aralık 2015 Cuma
    James Franco’lu 11/22/63’den İlk Fragman Geldi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    20 Kasım 2015 Cuma
    Stephen King ve J.J. Abrams bir arada
    11/22/63 Romanının TV Uyarlamasında Yeni Bir İsim
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    27 Nisan 2015 Pazartesi
    Dizinin yapımcılığını J.J. Abrams üstleniyor...
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top