Beyazperdem
Chris Cooper
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 9 Temmuz 1951
Yaş 67
30
yıllık kariyer
40
film ve dizi

Filmografi

Küçük Kadınlar
Küçük Kadınlar
13 Şubat 2020
Arabalar 3
Arabalar 3
16 Haziran 2017
11.22.63
11.22.63
2016
Gecenin Kanunu
Gecenin Kanunu
2 Şubat 2017
Yeniden Başla
Yeniden Başla
8 Nisan 2016
Aile Sırları
Aile Sırları
28 Şubat 2014
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

54 Fotoğraf

Haber

11/22/63’den Yeni Fragman Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
18 Aralık 2015 Cuma
James Franco’lu 11/22/63’den İlk Fragman Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
20 Kasım 2015 Cuma
Stephen King ve J.J. Abrams bir arada
11/22/63 Romanının TV Uyarlamasında Yeni Bir İsim
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
27 Nisan 2015 Pazartesi
Dizinin yapımcılığını J.J. Abrams üstleniyor...
6 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top