Hesabım
    57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Başvuruları Açıldı!

    Altın Portakal için çalışmalar başladı..

    Antalya Altın Portakal Film Festivali, 3-10 Ekim 2020 tarihlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 57. kez sinemaseverlerle buluşacak. Festivalin başvuruları ise resmen başladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yazılı bir açıklama paylaştı ve festivalin resmi tarihleriyle, başvurunun başladığını resmi ağızdan duyurdu. 

    Bu yıl düzenlenecek festivalde "Ulusal Uzun Metraj", "Belgesel" ve "Kısa Film" kategorilerinde düzenlenecek yarışmaların yanı sıra Antalya Film Forum ve Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması da düzenlenecek. Festivalde toplam 1.370.000 TL tutarında ödül kazananların olacak. Muhittin Böcek, Covid-19 kapsamında, daha çok açıkhava gösterimleri düzenleneceğini ve sağlık için geniş güvenlik önlemlerinin alınacağını söyledi.

    Ulusal Yarışmaya, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin son başvuru tarihi olan 16 Eylül 2019'dan sonra tamamlanmış ve 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nden önce Türkiye'de halka açık ticari veya özel gösterimi yapılmamış ve yurt içinde bir festivale katılmamış Türkiye yapımı filmler katılabilecek. Başvurular için son başvuru tarihi 14 Ağustos 2020 Cuma, saat 18.00 olarak duyuruldu..

    Muhittin Böcek geçen yıl ilk kez düzenledikleri vee 150 öğrenciyi ağırlayan Altın Portakal Sinema Okulu’nun, bu yıl online olarak gerçekleşeceğini de bildirdi. Ayrıca, Antalya Film Forum da bu yıl online olarak gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top