Hesabım
    Beyonce ve Disney'den, ‘Black Is King’ İçin Bol Yıldızlı Fragman

    Beyonce, Jay-Z ve Lupita Nyong’o görsel albüm için bir arada..

    Beyonce ve Disney +, “Black Is King” için pazar günü yeni bir fragman yayınladı. Filmde ve dolayısıyla görsel albümde, Oscar kazanan, dünyaca ünlü bir süper model ve kendisi kadar ünlü olan eşinin hikayesi yer alıyor. 31 Temmuz'da piyasaya sürülecek olan “Black Is King”, Beyonce'nin geçen yıl Disney’in “The Lion King” yeniden çevrimi için ürettiği bir albüm olan “The Gift”'le birlikte geliştirildi. Yeni fragman, Beyonce’nin 2016 hiti “Lemonade”in klibindeki gibi ihtişamlı görseller ve siyahı dansçıların harika performanslarını içeriyor.

    Jay-Z ve Lupita Nyong’o gibi konuk yıldızların çekimlerinin yanı sıra, “The Lion King”in yeni versiyonunun ses klipleri, Rafiki'nin Simba'ya “Kimsin?” diye sorduğu sahnenin ses kayıtları ve Rafiki'yi seslendiren John Kani'nin sesi de fragmanda yer alıyor.

    Görsel albümde yer alacak diğer yıldızlar arasında, Kelly Rowland, Naomi Campbell, Tina Knowles-Lawson ve Pharrell Williams da bulunuyor. Bir basın açıklamasına göre, “Black Is King”, New York, Los Angeles, Güney Afrika, Batı Afrika, Londra ve Belçika'da çekildi. Disney'in yeni dağıtım anlaşması görsel albümü, Amerika ve Avrupa'nın yanı sıra Güney Afrika, Gana, Nijerya, Namibya, Senegal ve Kamerun gibi birçok Afrika bölgesinde de kullanıma sunacak. 

    Görsel albüm ve filmin çıkış tarihi internet üzerinden 31 Temmuz 2020 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top