Hesabım
    'Bir Yalnızlık Şarkısı', Pandemi Sonrası Gösterime Giren İlk Filmlerden Olacak

    Filmde, 4 farklı aşk hikâyesi iç içe anlatılıyor

    Yaklaşık dört aydır kapalı olan sinema salonlarının bazıları açıldı ve eski filmleri gösterime sokmaya başladı. Ülkenin en büyük sinema zincirlerinden olan Mars Grup ise 7 Ağustos'ta sinema salonlarını kontrollü bir şekilde açmaya karar verdi. Vizyona girecek yeni filmler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bunlardan bir tanesi romantik komedi "Bir Yalnızlık Şarkısı" olacak.

    Filmde, aşk, ilişkiler ve adından da anlaşılacağı üzere yalnızlık konusu işlenecek. Bir şarkı sözü yazarının yeni bir şarkı yazmaya çalışması üzerinden ilerleyen senaryoya göre dört farklı aşk hikayesi iç içe anlatılacak. Aynı şehrin içerisinde bambaşka yaşamlar süren yalnız insanların çeşitli tesadüflerle karşılaşıp aşık olmaları, ortaya bazen komik bazen de dramatik anlar çıkartacak. Tüm bu duygu karmaşaları, şarkısını tamamlamaya çalışan kahramanıın ve aynı zamanda filmin mottosunu oluşturuyor; 'Her şey biriyle tanışmanla başlar, kendine tanışmanla biter.'

    Filmin yazar ve yönetmenliğini Ahmet Levent Pala üstleniyor. Uzun süredir sektörde senaristlik yapan Pala, daha önce Sen Kimsin? ve 1 Kadın 1 Erkek gibi filmlerdeki çalışmalarıyla tanınıyor. Bir Yalnızlık Şarkısı'nın yapımcılığını ise ‘Aşk Laftan Anlamaz’, ‘Hatırla Gönül’ ve ‘Söz’ gibi TV dizilerinin sevilen oyuncusu Süleyman Felek yapıyor. Film, İnfiniti Sahne işbirliğiyle vizyona giriyor. 

    7 Ağustos 2020 tarihinde gösterime girecek olan filmin oyuncu kadrosunda; Emre Taştekin, Nur Erkul, Lila Gürmen, Serkan Ayıköz, Sarp Bozkurt, Mert Asker, Umut Temizaş, Zeynep Coşkun, Erdem Sakalıbüyük, Can Yılmaz, Selin Yüzseven gibi isimler bulunuyor. Film, 7 Ağustos’tan itibaren 100 salonda izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top