Hesabım
    Daniel Kaluuya'lı The Upper World'ün Hakları Netflix'in Oldu!

    The Upper World, Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

    Get Out filminin ardından bir yıldıza dönüşen Daniel Kaluuya'nın başrolünü ve yapımcılığını üstleneceği "The Upper World"ün haklarının Netflix'e devredildiği resmi olarak açıklandı. Bir genç yetişkin fantastik romanı olan The Upper World kitaplarında Femi Fadubga'nın imzası bulunuyor. Netflix ise kitabı ekranlara uyarlamış olacak.

    Daniel Kaluuya, karşımıza yakın zamanda Judas and the Black Messiah filmi ile çıkacak. Filmin şimdiden ödül sezonuna damgasını vuracağı söyleniyor. Bu sırada da oyuncu yeni bir anlaşmaya imza attı. Femi Fadubga'nın yazarı olduğu The Upper World, henüz yayınlanmayan bir kitap serisi olacak. Seri, 2021 ve 2022 yılları arasında yayınlanacak. Kitap okuyucularıyla buluşmadan, filmleştirilmesi için gerekli adımlar atıldı.

    The Upper World'ün konusu ise şöyle: Esso, ölümcül bir kavgaya karışır ve sınır dışı edilmek üzeredir. Tüm bunlar olurken farklı bir yeteneğinin olduğunu keşfeder. Bu yeteneği sayesinde geçmişi ve geleceği görebildiği bir dünyaya giriş yapabiliyordur. Gelecekteki bir nesilde Rhia, 2035 yılında futbol antrenmanına gidiyordur ve Rhia, geçmişten gelen, çaresizce yardıma ihtiyacı olan gizemli bir adamla tanışacağından haberdar değildir. Esso, Rhia'dan 15 yıl önce ateşlenen bir silahı engellemek üzere yardım isteyecektir.

    Yazar Femi Fadubga'nın söylediklerine göre kitaplar Kuantum Fiziği'nden izler taşıyor. Fadubga, yürütücü yapımcı olarak filmde görev alacak. Filmin yıldızı Black PantherWidows ve Queen and Slim ile yıldızı gittikçe daha çok parlayan Daniel Kaluuya olacak. Ayrıca Kaluuya, filmin yapımcılığını üstlenecek. The Upper World için Netflix'in ne zaman harekete geçeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top