Hesabım
    Tig Notaro, Zack Snyder’in "Army of the Dead" filminde Chris D'Elia'nın yerini alacak

    Hakkında taciz suçlamaları bulunan D'Elia kadrodan çıkarıldı

    David Buchan/Variety/Shutterstock

    Variety'nin haberine göre, komedyen Tig Notaro, Zack Snyder’in zombi filmi "Army of the Dead"de Chris D'Elia'nın yerini alacak. Yeniden yapılanma haberi, D'Elia'nın reşit olmayan kızlara cinsel tacizde bulunduğu iddialarının ardından geldi. Bazıları 16 yaşında olan birden fazla kadın, D’Elia'yı çevrimiçi ortamda uygunsuz ve müstehcen mesajlar göndermek de dahil olmak üzere görevi kötüye kullanmakla suçladı.

    İddiaların ardından, CAA ajansı tarafından D'Elia'nın anlaşmaları iptal edildi. Kısa süre önce Netflix'in gençlik dizisi “You”nun ikinci sezonunda rol alan komedyen D’Elia, tüm ilişkilerini "yasal ve rızaya dayalı" olarak nitelendirerek suçlamaları reddetti. Netflix, Dave BautistaElla Purnell ve Ana de la Reguera'nın başrollerini paylaştığı "Army of the Dead" filmini yayınlayacak. Film, bir zombi salgını sırasında geçiyor ve Vegas kumarhanesinde bir soygun planlayan bir grup paralı askeri merkezine alıyor.

    "Army of the Dead", Snyder’in 2004 yapımı "Dawn of the Dead" filminin "ruhani devamı" olarak nitelendiriliyor. Snyder, filmi Stone Quarry başlığı altında çekti ve Shay Hatten Joby Harold ikilisiyle birlikte yazdı. Film, mart ayındaki salgın hastalıktan önce çekimleri tamamlamıştı ve post prodüksiyon aşamasındaydı.

    "Army of the Dead" yeniden sete girecek ve Notaro'yu prodüksiyona sorunsuz bir şekilde eklemek için yeşil ekranlar, CGI ve diğer özel efektler kullanacak. Notaro, "Live" ve "Tig Notaro: Boyish Girl Interrupted" dahil olmak üzere çok sayıda Grammy ve Emmy adayılığı kazandığı komediler yayınladı. Daha önce Paramount’un komedi filmi “Instant Family” ve Natalie Portman’ın astronot draması “Lucy in the Sky” da oyuncu olarak yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top