Hesabım
    J.C. Chandor, Spider-Man Projesi ‘Kraven the Hunter’ı Yönetecek

    Sony, çizgi roman uyarlamalarına bir yenisini daha ekliyor.

    Son olarak Netflix’in aksiyon macerası “Triple Frontier”ın arkasındaki yönetmen olan J.C. Chandor, Sony’nin “Kraven the Hunter” filminin yönetmenliğini yapmak için görüşüyor. Film, Sony'nin Marvel karakterleri evreninden geliyor ve "Spider-Man"ın kötü şöhretli anti kahramanı üzerine bir hikaye barındırıyor.

    Amy Pascal filmin yapımcılığını üstleniyor ve Richard Wenk (The Equalizer) senaryoyu yazıyor. "Kraven the Hunter", Örümcek Adam'ın en zorlu düşmanlarından biri olan Sergei Kravinoff'u konu alıyor. Son yıllarda, Sony, süper kahraman listelerini genişletme çalışmalarına tamamen ağırlık vermeye başladı. "Spider-Man: Homecoming", devam filmi "Spider-Man: Far From Home" ve Tom Hardy’li "Venom" filminin hepsi önemli gişe başarıları elde etti. "Venom: Let There Be Carnage", Sony’nin süper kahraman serisinin bir sonraki filmi olacak. Yine Hardy'nin başrolünü üstlendiği filmin yönetmenliğini Andy Serkis üstlenecek.

    Aslında Venom devam filminin bu ekim ayında sinemalarda gösterime girmesi bekleniyordu, ancak büyük ekran çıkışı Koronavirüs salgını nedeniyle 25 Haziran 2021'e kadar ertelendi. Sony, birkaç saat önce, yönetmenliğe iyice ısınan Olivia Wilde'ın, kadın karakter merkezli bir Marvel filmi çekeceğini de duyurdu. İki film hakkında da daha detaylı bilgiler kısa süre içinde açıklanacak.

    Yönetmen J.C. Chandor’un çalışmaları arasında 2011’in tek mekan sayılabilecek gerilim filmi “Margin Call", 2013’ün Robert Redford'lu hayatta kalma hikayesi "All Is Lost" ve 2014’ün polisiye gerilim filmi "A Most Violent Year" yer alıyor. En son projesi ise Netflix aksiyonu Triple Frontier oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top