Hesabım
    Marvel Ailesi, Yaşamını Yitiren Chadwick Boseman'ı Andı

    Bryan Coogler, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'O ve daha birçok isim Chadwick Boseman'ı anlattı.

    Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan yıldız oyuncu Chadwick Boseman, geçtiğimiz gün içerisinde Marvel ekibi tarafından anıldı. Kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitiren oyuncuya ait tüm kamera arkası görselleri ve diğer yıldız oyuncuların Boseman hakkında söylediği bütün güzel sözler bir videoda toplandı.

    Yıllardır kolon kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Chadwick Boseman, geçtiğimiz Cuma günü hayatını kaybetti. Medyaya hiçbir şekilde hastalığını yansıtmayan oyuncu, kanser savaşı verdiği sırada onlarca filmde rol almıştı. Söylenenlere göre tüm ameliyatları alırken ve kemoterapiye maruz kalırken bir yandan da Black Panther çekimlerine geliyordu. Tanıyan ve tanımayan tüm oyuncular, Boseman'ı saygı ve sevgiyle andı. Şimdi ise Marvel ekibinden bir video geldi. Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'O, yönetmen Ryan Coogler ve daha birçok ismin Chadwick Boseman hakkında sarf ettiği sözleri dinliyoruz.

    Chadwick Boseman'ın son olarak Spike Lee imzalı Da 5 Bloods filminde izlemiştik. Gelecek projeleri arasında Ma Rainey's Black Bottom ve Yasuke filmleri bulunuyordu. Yasuke'nin çekimlerine henüz başlanmadığı biliniyor. Ayrıca Black Panther 2 için hazırlıklar sürdürülüyordu. Ancak Marvel'ın gelecekte bu konuda nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. Yeni bir oyuncu ile devam edip etmeyeceklerini ilerleyen dönemlerde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top