Hesabım
    AGC International, Donnie Yen Aksiyonu ‘The Father’ın Uluslararası Haklarını Satın Aldı

    Ip Man ve Star Wars: Rogue One'ın Yıldızı Donnie Yen, yeni aksiyonla geliyor

    Stuart Ford’un sahibi olduğu AGC International, başrolünde son olarak “Mulan”da izlediğimiz, aktör ve dövüş sanatları ustası Donnie Yen'in oynadığı aksiyon gerilim “The Father”ın haklarını satın aldı. AGC Studios'un satış ve dağıtım kolu, 10-20 Eylül tarihleri ​​arasında büyük ölçüde sanal biçimde yayınlanacak olan Toronto Uluslararası Film Festivali'nde alıcılara sunulacak olan filmin uluslararası hakları için hamleyi yaptı. CAA Media Finance, ABD dağıtım haklarını yönetecek. Set, Güney Boston'da yer alacak.

    Donnie Yen en çok “Ip Man” serisiyle tanınıyor ve “Star Wars: Rogue One”da yer almıştı. Son olarak, “Mulan” filminde rol alan Yen, yeni filminde orta sınıf Hong Kong göçmeni John Chung'u canlandırıyor. Ailesinin Amerika'daki yeni hayatında, şehrin liman bölgelerinde mütevazı bir balık komisyoncusu olarak çalışıyor. Genç oğulları dört kilo eroinle yakalandığında ve yerel bir suç çetesi yozlaşmış polislerle iş birliği yaptığında oğullarının oyuna getirildiğini anlıyor ve onları kurtarmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor.  

    Oyuncu kadrosunda ayrıca; Alec Baldwin (Mission Impossible: Fallout) ve Frank Grillo (The Purge) yer alıyor. "The Father"ın yapımcıları arasında Arthur Sarkissian (The Foreigner, Rush Hour), Basil Iwanyk, Thunder Road'dan Erica Lee (John Wick, Sicario), John Schramm ve Yen bulunuyor. Senaryoyu P.G. Cuschieri kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Tommy Wirkola (Hansel and Gretel: Witch Hunters) oturacak. Filmin çekimleri 2021'in başlarında başlayacak.

    Donnie Yen kısa süre önce “Wuhan! Wuhan!" adlı belgesele imza attı. Film, kanıtlanmış en eski Covid-19 vakalarının bulunduğu Çin şehrindeki bir buçuk günü anlatıyor. Kısa süre önce Çin ana karasına olan siyasi bağlılığını yineleyen aktör, yakında çıkacak olan popüler video oyunu uyarlaması “Sleeping Dogs” ve Çin destekli yeni bir polisiye gerilim olan “Golden Empire”da yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top