Hesabım
    Kate Winslet, Film Tanıtımlarına Verilen Paranın Daha Farklı Harcanabileceğini Söylüyor

    Winslet, bağımsız sinemaya ve eğitime harcama yapılmasını istiyor.

    Oscar ödüllü yıldız oyuncu Kate Winslet, Vanity Fair'e verdiği röportajda, yeni filmi Ammonite'dan bahsetti. Ayrıca  Roman Polanski ve Woody Allen gibi adı cinsel istismarla anılan yönetmenlerle çalışması hakkında konuştu. Winslet, Oscar kampanyaları için yürütülen yüksek bütçeli çalışmaları gereksiz bulduğunu ekledi.

    Saoirse Ronan ile birlikte LGBTQ+ filmi Ammonite'ın başrolünü paylaşan Kate Winslet, film ve sektör hakkında şu sözleri sarf etti: "Ammonite'ın desteklenmesi için basınla görüşüyorum. Bu elbiseleri ve ayakkabıları giymekten hoşlanmıyorum. Harcanan tüm para... Dünya üzerindeki gazeteciler, oyuncular, ışıltılı ekipler için harcanan devasa boyutlarda harcanan paralar hep bana acı vermiştir. Bu neden bu kadar önemli? Hollywood'un nasıl değişeceği sorusuna muhtemelen hiçbirimiz cevap veremeyiz. Ama belirgin bir şekilde değişeceği kesin."

    Ammonite filmi Toronto Film Festivali'nde gösterimini yaparken Winslet verdiği röportajda, Woody Allen ve Roman Polansky ile çalışmasında özeleştiri yaptı: "Woody Allen ve Roman Polansky ile çalışırken ne halt düşünüyordum? Bu adamların bu kadar saygı görmesi benim için inanılmaz. Bu utanç verici. İkisiyle de çalışmam hakkında sorumluluk almalıyım. Zamanı geri alamam. O pişmanlıkları kucaklıyorum. Ama bu konuda düzgün davranmazsak elimizde ne kalır?"

    Ammonite'ın konusu ise şöyle: Fosiller üzerinde çalışan bir bilim insanı olan Mary Anning, hasta olan annesi ile ilgilenmektedir. Annesinin bakımını sağlamak için turistlere fosil satmayı planlar. Bu sırada Mary, zengin bir ziyaretçisinden beklenmedik bir teklif alır. Adam, Mary’den karısı Charlotte Murchison'un bakımını üstlenmesini ister. Teklifi geri çevirmeyi göze alamayan Mary, başlarda istenmeyen misafiriyle çatışır. Sosyal sınıfları ve kişilik farklılıkları nedeniyle sorunlar yaşayan Mary ve Charlotte, birlikte zaman geçirdikte aralarında farklı bir bağ oluşmaya başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top