Hesabım
    Tom Cruise'lu "Mission Impossible 7"den Yeni Görsel!

    Tom Cruise, dublöre eğitim veriyor!

    Mission Impossible 7 çekimleri tüm hızıyla sürerken yönetmen Christopher McQuarrie, setten yeni bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya paylaşımında yıldız oyuncu Tom Cruise'un dublörlere eğitim verdiğini görüyoruz. Ekibi bir ekspres trenin üzerinde, dağın yamacında ve üzerlerine helikopter gelirken görüyoruz. Çekimlerin hala Norveç'te devam ettiği belirtiliyor. Ayrıca hayranlar tarafından çekilen bir de video bulunuyor. Videoda da tüm dublörlerin trenin üzerinde seyahat ettikleri görülüyor.

    Mission Impossible serisi, yoluna Mission Impossible 7 ve 8 ile devam edecek. İki filmin de yönetmen koltuğunda Christopher McQuarrie bulunuyor. Film ekibi, Mart ayı içerisinde çekimlere başlayabilmek için İtalya'ya seyahat etme kararı almıştı. Ancak İtalya, o dönemde coronavirüsün en fazla görüldüğü ülke olduğu için, yerel yönetim buna engel olmuş ve film ekibi tüm işi bırakmıştı. Bunun ardından çekimlerin İngiltere'ye set kurularak yapılması düşünüldü. Tom Cruise, İngiltere'deki yetkililerle görüşüp 15 günlük karantina sürecini atlamak üzere anlaşma dahi yaptı. Ekip bir süredir Norveç'te bulunuyor. Şehirden uzak çekimler Norveç'te yapılıyor. Christopher McQuarrie'nin paylaşımında da bu manzaraya tanıklık ediyoruz.

    Christopher McQuarrie, paylaşımının ardından şu sözleri sarf etti: "Norveç'in güzelliği, filmimizde akıllardan silinemez bir yer edindi ve bize her şeyin mümkün olabileceğini hatırlattı. Mission: Impossible'da çalışan herkes adına The Norwegian Film Incentive'e teşekkür ediyorum. Norveç Trenyolu Müzesi, Stranda ve Rauma Belediyesi, Norveç'teki ekibimiz ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki dağlara da."

    Mission Impossible 7'nin oyuncu kadrosunda Cruise'un yanı sıra  Rebecca FergusonVing RhamesSimon PeggPom KlementieffHayley AtwellShea Whigham ve Nicholas Hoult'un yerine uygun görülen Esai Morales bulunuyor. 7. film, 2021'in Kasım ayında; 8. film ise 2022'nin Kasım ayında sinemalardaki izleyicilerinin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top