Hesabım
    Michael Keaton, "The Flash"te Rol Alacağını Doğrulamadı

    Michael Keaton, henüz anlaşma yapılmadığını söylüyor.

    Andy Muschietti'nin imzasını atacağı The Flash ile ilgili geçtiğimiz aylarda ortaya atılan bir iddia bulunuyordu. Dedikodulara göre hem Michael Keaton, hem de Ben Affleck, The Flash'te Batman olarak bir kez daha karşımıza çıkacak. Ancak Michael Keaton Jimmy Kimmell'ın programına katıldı ve hiçbir şeyin kesin olmadığını ifade etti.

    The Flash uzun süredir hayata geçirilmeye çalışılan bir DC projesi. Ancak filmin senaryosu konusunda çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle Warner Bros filmi oldukça geciktirdi. Son karar ile birlikte Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğuna oturacağı film, Christina Hodson'ın kalemiyle senaryolaştırılacak. Bu sırada Michael Keaton ve Ben Affleck'in The Flash'te yer alacağı bilgisi tüm basına yayılmıştı. Michael Keaton, bu konuda geçtiğimiz günlerde Jimmy Kimmell'ın programında konuştu. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Hiçbir şeyi onaylayamam. Söyledikleri gibi tartışma halindeyiz. Bu konuyu konuşuyoruz ve eğer gerçekleşirse göreceğiz."

    Michael Keaton ise Tim Burton imzalı 1989 yapımı Batman filminde karşımıza çıkmıştı. Keaton'ın Batman'i en başarılı tasarlanan karakterler arasında anılıyor. Warner Bros, The Flash'in hikayesinin Geoff Johns ve Andy Kubert'in Flashpoint çizgi romanından ilham alacağını açıklamıştı. Ancak ilk açıklamalardan bugüne birçok şey değişti ve gelinen son nokta tam olarak bilinmiyor. Ezra Miller bir The Flash senaryosunu kaleme almış ve Warner Bros bunu reddetmişti. Söylenenlere göre Miller'ın yazdığı senaryo Geleceğe Dönüş filmini andırıyordu.

    The Flash, 4 Kasım 2022'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top