Hesabım
    "Creed II" Yönetmeni Stephen Caple Jr. Yeni Transformers'ı Yönetecek

    Yeni Transformers filminin yönetmeni Stephen Caple Jr. olacak.

    Yeni Transformers filminin yönetmen koltuğuna oturacak olan isim açıklandı. Universal bünyesinde hayata geçirilecek olan Transformers filmi Creed II ile tanıdığımız Steven Caple Jr. tarafından yönetilecek. Açıklamayı Universal henüz resmi olarak yapmadı. Ancak söylenenlere göre Universal ve Hasbro ortakları, Steven Caple Jr.'ı en iyi tercih olarak görüyor.

    The Land, Creed II gibi yapımların yönetmenliğini üstlenene Steven Caple Jr., yeni bir Transformers filmini yönetecek gibi görünüyor. Michael Bay'in yaratıcısı olduğu seri, genç isimler tarafından devam ettirilecek. Söylenenlere göre Universal, yakın zamanda Steven Caple Jr. ile anlaşma imzalayacak. Filmin senaryosunun bir versiyonunu Obi Wan Kenobi dizisini de yazan Jaby Harold; diğerini ise Zodiac, Basic, White House Down gibi yapımların başarılı ismi James Vanderbilt kaleme aldı. Açıklamalara göre Jaby Harold'ın senaryo versiyonu kazanan oldu. Paramount şirketi de yönetmenlerle Harold'ın senaryosunu tartışmak üzere görüşmelere başladı.

    Aynı zamanda bir başka Transformers filmini Toy Story 4'dan tanıdığımız Josh Cooley'nin yöneteceği resmi olarak açıklanmıştı. Ancak Cooley'nin filmi bir animasyon olacak ve Transformers filmlerinin geçmişine götürecek. Film Cybertron'da gerçekleşen Otobotlar ve Deseptikonlar arasındaki savaşı konu edinecek. Universal'ın Steven Caple Jr. ile birlikte çekmek istediği filmin konusuyla ilgili herhangi bir bilgi henüz verilmedi. Bir Transformers filmi için 2022'nin Haziran ayı takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top