Hesabım
    Chris Hemsworth'lü "Extraction"ın Devam Filmi Çekimi 2021'de Yapılacak

    Extraction 2, 2021'de çekilecek.

    Chris Hemsworth ve Joe Russo'nun Avengers: Endgame sonrasında birlikte hayata geçirdikleri aksiyon filmi Extraction'a devam filmi geliyor. Joe Russo, Extraction 2'nin prodüksiyonunun ne zaman başlayacağı hakkında bir açıklamada bulundu. Söylediklerine göre önümüzdeki yıl içerisinde prodüksiyona resmi olarak başlanacak.

    Joe Russo şu sözleri sarf etti: "Hala ikinci film üzerinde çalışıyoruz. Şu anda senaryo aşamasındayız, ama önümüzdeki yıl çekmeyi umuyoruz. Ve sonra biliyorsunuz ki ben de Hemsworth de Netflix de çok heyecanlıyız. Senaryoyu tamamlamaya teşvik edici bir durum."

    İlk filmin konusu ise şöyleydi: Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır.

    Extraction filmini Sam Hargrave yönetmişti. Hargrave'in dublörlük geçmişi, filmin aksiyon sahnelerinin yaratıcı ve farklı bir şekilde tasarlanmasına neden olmuştu. Filmin senaryosu çok beğenilmese de, aksiyon sahnelerini izlemek isteyen kitle filmin gösterimlerine fazlasıyla katkıda bulunmuştu. Extraction bu sayede geçtiğimiz yıl Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri olarak gündeme geldi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top