Hesabım
    Studio Ghibli'nin 3D Filmi "Earwig and The Witch"ten Fragman!

    Goro Miyazaki imzalı Aya and The Witch'ten fragman paylaşıldı.

    Klasik Japon anime filmlerinin efsanevi stüdyosu Studio Ghibli'nin çektiği CG animasyon filmi "Aya and The Witch"ten fragman paylaşıldı. Goro Miyazaki'nin imzasını attığı "Earwig and The Witch", hem Ghibli hem de hayranlar için yeni bir soluk olacağa benziyor. Ancak bu soluğun olumlu mu, olumsuz mu olacağını hep birlikte göreceğiz.

    Küçük bir kız olan Aya'nın başkahraman olarak yer aldığı Earwig and The Witch,  Dianna Wynne Jones'un yazarı olduğu aynı isimli kitaptan uyarlandı. Yazar aynı zamanda klasikleşmiş film olan Howl’s Moving Castle'ın uyarlandığı kitabı da kaleme alan isim olarak biliniyor. Kitabın orijinal karakteri Earwig olurken, film için bu karakter Aya'ya dönüştürüldü. Kitabın konusu şöyle: Earwig, St. Morwald'daki Home For Children yetimhanesine yaşayan bir kızdır. Bella Yaga adındaki bir kadın tarafından evlat edinilir. Bella Yaga aslında kötü bir cadıdır ve Earwig şimdi onun evindeki büyülü ıvır zıvırlarla yaşamak zorundadır. Earwig şimdi bu durumdan kurtulmak için konuşan bir kedinin de yardımıyla birlikte fikir üretmelidir.

    Earwig and The Witch, Studio Ghibli'nin 3D CG yöntemle hayata geçirdiği ilk film olacak. Stüdyo bugüne kadar Hayao Miyazaki'nin filmleri dahil olmak üzere onlarca harika yapımı izleyici karşısına geçirmişti. Komşum Totoro, Prenses Mononoke, Tepedeki Ev, Yürüyen ŞatoRuhların Kaçışı bu filmlerden yalnızca birkaçı. Earwig and The Witch'in 18 Aralık tarihinde Japonya'da prömiyerini yapması bekleniyor. Ayrıca Amerika'da da aynı tarihte gösterim yapması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top