Hesabım
    Mad Max Spin-Off'u "Furiosa" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Warner Bros'tan vizyon tarihleriyle ilgili açıklama geldi!

    2021 yılının filmleri için verdiği kararla büyük eleştirilere maruz kalan Warner Bros, Furiosa, Coyote vs Acme ve The Color Purple'ın vizyon tarihini belirledi. Açıklamalara göre üç film de 2023 yılı içerisinde vizyondaki yerini alacak. Duyuruyu Warner Bros'un başında bulunan Toby Emmerich yaptı.

    George Miller'ın kariyerinde çok önemli bir yere sahip olan Mad Max serisi, Furiosa spin-off filmiyle devam edecek. Charlize Theron'ın yerini Anya Taylor Joy'un alacağı Furiosa filmi açıklamalara göre 23 Haziran 2023 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Filmde ayrıca Chris Hemsworth ve Yahya Abdul Mateen II'yu izleyeceğiz. George Miller Furiosa'nın senaryosunu yazdı; uzun zamandır ona ortak olarak eşlik eden Doug Mitchell ise yapımcılığı üstlenecek.

    Live-action ve animasyon karışımı olması planlanan Coyote vs Acme, Dave Green yönetmenliğinde hayata geçirilecek. Çocukluğumuzun en eğlenceli çizgi filmlerinden birini sinemalarda 21 Temmuz 2023 tarihinde izleyeceğiz. Film, Roadrunner'ın hikayesini anlatacak. Coyote vs Acme'nin senaryosunu  James Gunn, Jeremy Slater, Jon Silberman and Josh Silberman ve Samy Burch kaleme aldı. Böylelikle bir Looney Tunes çizgi filmi, beyaz perdeye aktarılacak.

    The Color Purple ise bir müzikal olarak karşımıza çıkacak. Film, Tony ödüllü Broadway müzikalinden uyarlanacak. Blitz Bazawule yönetmen koltuğuna geçecek. Oprah Winfrey ve Steven Spielberg ise yapımcı olarak görev alacak. The Color Purple, 20 Aralık 2023 tarihine işaretlendi.

    Warner Bros 2021 yılında vizyona girmesi gereken tüm filmlerini vizyondan çekti. Bu duruma film ekiplerinden büyük tepkiler geldi. HBO Max'te gösterilecek filmlerden biri olan Dune'un yönetmeni Denis Villeneuve, Warner Bros'un kararının Dune'un geleceğini yok ettiğini ifade etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top