Hesabım
    Steven Soderbergh, James Bond'u Yönetmekten Dönmesiyle İlgili Konuştu

    Steven Soderbergh, Bond ile ilgili yaşadığı sorunları anlattı.

    Başarılı yönetmen Steven Soderbergh, Happy Sad Confused podcast programına konuk oldu ve programda James Bond'dan bahsetti. Soderbergh'ün Bond serisini yönetme ihtimali bulunuyordu. Ancak anlaşma hiçbir zaman sağlanamadı. Yönetmen, neden uzlaşılamadığı hakkında konuştu.

    Josh Horowitz'e röportaj veren Steven Soderbergh, podcast programında kısa süren James Bond kariyeri hakkında şu sözleri sarf etti: "Önemli diyebileceğim bazı konularda anlaşmazlıklar yaşadık. Harika diyaloglarımız da oldu. Düşüncesi güzeldi, ama hayata geçiremedik. 10 adım attık ve sadece yapamadık... Sorunu çözemedik... Umarım yeni filmin vizyon sorununu çözebilirler"

    Bilindiği kadarıyla James Bond serisini bünyesinde bulunduran MGM iflas etti. Bu nedenle Bond'un hakları da olmak üzere stüdyo ve içeriğindeki tüm yapımlar satışa çıkarıldı. No Time To Die'ın vizyon tarihinin korunup korunmayacağı bilinmiyor. Daniel Craig'in son kez 007 Bond olduğu Ölmek İçin Zaman Yok'un vizyon tarihi şu anda 2 Nisan 2021'i gösteriyor.

    Ayrıca Soderbergh, Marvel'ın yeni Fantastic Four filmini çekeceğine dair çıkan dedikoduların doğruyu yansıtmadığını söyledi. Böylelikle bir defter daha kapanmış oldu. Sex Lies and Videotape, TrafficErin Brockovich gibi yapımlarla tanınan Soderberg, 93. Akademi Ödülleri'nin yapımcılığını üstleniyor. Ayrıca yönetmen Matt Damon, Brendan Fraser, Jon Hamm gibi yıldızları topladığı No Sudden Move'u hayata geçirmek için hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top