Hesabım
    Nadine Labaki, ‘Perfect Strangers’ın Arapça Versiyonunda Yer Alacak

    Birçok ülkede yeniden çevrimi yapılan hikaye, bu kez Arapça çekilecek..

    Kameralar, Lübnanlı yönetmen / oyuncu Nadine Labaki'nin (Capernaum) liderlik ettiği yüksek kalibreli bir kadroyla, popüler İtalyan konsept filmi “Perfect Strangers”ın uzun süredir ertelenen Arapça uyarlaması için şubat ayında sete girecek. Hem Covid-19, hem de Lübnan'daki siyasi kargaşa nedeniyle ertelendikten sonra, cep telefonları ve kişisel sırları içeren hikayenin yeniden çevrimlerinin en sonuncusu 2 Şubat'ta ana çekimlerin başlaması için gün sayıyor.

    Timer Wissam Smayra, Arapça “Perfect Strangers”ın senaryosunu Gabriel Yammine'le birlikte yazdı. Filmin kadrosunda Labaki'nin yanı sıra Mısır'dan Mona Zaki, Mısır kökenli Ürdünlü aktör / yönetmen Eyad Nassar, Lübnan’dan Diamand Bou Abboud, Adel Karam  ve "Capernaum"u birlikte yazan Lübnanlı aktör / yönetmen / oyun yazarı / besteci Georges Khabbaz yer alacak.

    Orijinal "Perfect Strangers", İtalyan sinemacı Paolo Genovese tarafından yönetildi ve yapımcılığını Medusa Films, Leone Film Group ve Lotus Productions yaptı. Yurt içinde 31 milyon doların üzerinde hasılat elde etti ve dünya çapında tahmini toplam 270 milyon dolar hasılat yapan, Fransa, Almanya, İspanya, Yunanistan, Türkiye ve Güney Kore dahil bir düzine bölgede yeniden çevrimlere ilham oldu.

    Daha önce duyurulduğu gibi, Dubai merkezli Orta Doğu dağıtımcısı Front Row Filmed Entertainment, Arapça versiyonun, önde gelen Mısır yapım şirketi Film Clinic (Yomeddine, Paranormal) ve önde gelen Lübnanlı dağıtımcı Empire International'la birlikte yapımcılığını üstleniyor. Empire International Başkanı Mario Jr. Haddad yaptığı açıklamada, "2020 herkes için cesaret kırıcı bir yıl oldu, ancak herkesin bu muhteşem projeye olan inancını, bağlılığını ve heyecanını görmek bize sonsuz miktarda pozitiflik veriyor." dedi. Plan, filmi 2021'in dördüncü çeyreğine kadar Orta Doğu'da yayınlamak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top