Hesabım
    ‘The Little Things’, HBO Max Gösterimine Rağmen Gişede Zirvede

    Filmin başrollerinde üç Oscar ödüllü oyuncu bulunuyor..

    Seyirciler, aynı filmi evde kanepelerinin rahatlığında izleyebilselerdi, büyük ekranda yeni bir film izlemek için para öderler miydi? Salgından önce, salon sahipleri ve sinemanın sadık izleyicilerinin tepkisi büyük bir "hayır" olurdu. Yine de Hollywood, en azından büyük bir şekilde olmasa bile cevabın hala belirsiz olduğuna emin olabilirler. Zira, The Little Things bu soruya hem evet, hem hayır dedirtecek bir sonuçla geldi.

    Başrollerini, Oscar kazanan üç oyuncu Denzel WashingtonRami Malek ve Jared Leto'nun paylaştığı polisiye gerilim filmi “The Little Things”, yerel gişe listelerinde zirveye çıktı ve Kuzey Amerika'daki 2.171 salondan 4.8 milyon dolara hasılat elde etti. Aynı zamanda, HBO Max abonelerine, ülkenin bazı bölgelerinde tek bir film biletinden daha az olan aylık ücret karşılığında film sunuldu. "The Little Things", Warner Bros.'un sinemalarda ve HBO Max yayın hizmetinde eşzamanlı olarak gösterime girecek 17 filminden sadece biri.

    Normal zamanlarda, bu gişe hasılatı felaket anlamına gelir. Ancak bugün, aslında daha güçlü Covid dönemi açılış hafta sonlarından biri olarak yer alıyor. Bir de evde filmi izleme şansı olduğunu düşünürsek oldukça iyi bile diyebiliriz. HBO Max, kaç izleyicinin "The Little Things" izlemeyi tercih ettiğini bildirmedi. Bununla birlikte, Warner Bros. ve ana şirketi WarnerMedia, filmin HBO Max'te anında 1 numaraya yükseldiğini söyledi.

    HBO Max Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Andy Forssell, "The Little Things"in HBO Max'te gösterdiği performans bizi kesinlikle heyecanlandırdı ve şu anda bir numaraya yükseldi. Wonder Woman 1984'ün çığır açan başarısının ardından "The Little Things", izleyicilerimizin yüksek kaliteli, uzun metrajlı filmlere duyduğu doyumsuz iştahı gösteriyor." dedi. John Lee Hancock, bir seri katili yakalamaya çalışan iki polis memuruna odaklanan “The Little Things”i yönetti. HBO Max'in henüz bulunmadığı denizaşırı 18 ülkeden ise 2,8 milyon dolar açılış sonucu elde etti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top