Hesabım
    Paul W.S. Anderson, Yeni Filminde "George R.R. Martin" Hikayesi Uyarlıyor

    Filmin başrollerinde gişe rekortmeni oyuncular yer alıyor..

    En çok "Resident Evil" serisiyle tanınan yönetmen Paul W.S. Anderson, Game of Thrones'un uyarlandığı "Buz ve Ateşin Şarkısı" romanlarının yazarı George R.R. Martin'in hikayesine dayanan bir destan olan "In the Lost Lands" uyarlamasını yönetecek. “Resident Evil” filmlerinde yönetmenle birlikte çalışan Milla Jovovich ve Guardians of the Galaxy serisinden Dave Bautista başrolde olacak.

    CAA filmin finansmanını üstleniyor ve filmin yerel haklarını temsil edecek. FilmNation Entertainment uluslararası satışlarla ilgileniyor ve projeyi yaklaşmakta olan sanal Berlin pazarında tanıtacak. Filmde aşkını gerçekleştirmek isteyen çaresiz bir kraliçe cüretkar bir oyun oynar: Güçlü olduğu kadar korktuğu büyücü Grey Alys'i (Jovovich) işe alır. Kayıp Topraklar'ın hayalet gibi vahşi doğasına gönderilen Alys ve rehberi başıboş Boyce (Bautista), iyinin ve kötünün, borcun ve doyumun, sevginin ve kaybın doğasını keşfeden bu masalda insan ve şeytanı alt etmek zorundadır.

    Jeremy Bolt ("Resident Evil"), Anderson, Jovovich, Bautista ve Jonathan Meisner, yapım şirketleri Dream Bros Entertainment ve Constantin Werner adına yapımcılığı üstlenecek. Mila jovovich, bir yandan Corto Maltese ve Hummingbird filmlerinin çalışmalarıyla meşgul. Son olarak, yine Anderson imzalı Monster Hunter filminde yer aldı. Bautista ise, Guardians of the Galaxy'nin üçüncü filmi, Groove Tails, Dune ve Army of the Dead filmleri üzerinde çalışıyor. Son olarak 2020 yapımı My Spy filminde karşımıza çıktı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top