Hesabım
    Christopher McQuarrie, "Mission Impossible" Setinden Görsel Paylaştı

    Mission Impossible çekimleri devam ediyor!

    Tom Cruise'un bir kez daha başrolünde yer aldığı Mission Impossible 7'den yeni bir görsel paylaşıldı. Yönetmen Christopher McQuarrie, prodüksiyondan bir fotoğrafı sosyal medya üzerinden takipçilerinin karşısına çıkardı. Görselde muhtemelen Tom Cruise'u karanlık ve gerilimli bir yerde koşarken görüyoruz.

    Paramount Pictures'ın yeni kararına göre Mission Impossible 7 ve 8 filmleri ard arda çekilmeyecek. Çünkü coronavirüs engelleri bir prodüksiyonun bu kadar uzun süre aralıksız devam etmesine izin vermiyor. Ayrıca stüdyonun ikinci kararına göre Paramount filmleri, vizyona girmelerinden 45 gün sonrasında yeni açılacak streaming platformu olan Paramount+'ta izleyicileriyle buluşacak. Şimdi ise uzun süredir heyecanla beklenen Mission Impossible 7'den görsel paylaşıldı.

    Mission Impossible serisinin bir önceki filmi, kötü kahramanını Henry Cavill yapan Mission Impossible: Fallout olmuştu ve film beğeni toplamıştı. Bu neden stüdyo, iki film için birden yönetmen Christopher McQuarrie ile anlaşma imzalamıştı. Serinin yeni filminin oyuncu kadrosunda Tom Cruise'un yanı sıra Hayley Atwell, Simon Pegg, Rebecca FergusonVing Rhames, Vanessa KirbyHenry CzernyShea WhighamPom Klementieff ve Esai Morales yer alacak. Esai Morales'in Nicholas Hoult'un yerine kötü kahraman olarak geçtiği biliniyor.

    Film, geçtiğimiz Mart ayında coronavirüsten etkilenen ilk yapımlardan biriydi. Çekimlerinin İtalya'da yapılması planlanmıştı, ancak İtalya'daki otoritelerden gelen coronavirüs bilgisiyle birlikte herkes evine geri dönmüştü. Mission Impossible 7, 20 Kasım 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top