Hesabım
    Melissa McCarthy ve Octavia Spencer'lı "Thunder Force"tan Fragman!

    Netflix orijinali Thunder Force yayında!

    Netflix orijinal yapımı süper kahraman filmi Thunder Force'tan resmi fragman yayınlandı. Filmin fragmanına baktığımızda yıldız oyuncular Melissa McCarthy ve Octavia Spencer'ın hem süper kahraman, hem de en yakın arkadaşlar olduklarını görüyoruz. Thunder Force, Nisan ayı içerisinde Netflix üzerinden prömiyerini yapmaya hazırlanıyor.

    Melissa McCarthy ile daha önce Tammy, Life of The Party, The Boss gibi yapımlarda birlikte çalışan ve oyuncunun hayat arkadaşı olan Ben Falcone'un hem senaryosunu yazdığı, hem de yönetmen koltuğuna oturduğu Thunder Force'un konusu ise şöyle: Süper güçlere sahip olan kötüler, dünya için büyük tehlike oluşturur. Bilim insanı olan Emily Stanton, insanlara özel güçler kazandırmak üzerine çalışmaktadır. Bu sırada Emily’nin yıllardır görüşmediği çocukluk arkadaşı Lydia ile yolları tekrar kesişir. Emily’nin çalışmalarını inceleyen Lydia, sakarlığı nedeniyle tedavinin ilk deneği olunca, Emily ve Lydia şehri korumak için bir takım oluşturur.

    Thunder Force'un oyuncu kadrosunda McCarthy ve Spencer'ın yanı sıra birçok yıldız isim bulunuyor. Bu oyuncular arasında Pom Klementieff, Jason Bateman, Melissa LeoBobby Cannavale yer alıyor. Thunder Force'un komedi türünde bir süper kahraman filmi olması bekleniyor. Filmin kötüsü Bobby Cannavale'i canlandırdığı The King olacak. Ayrıca Bateman'ı Crab Man olarak izleyeceğiz.

    Thunder Force, 9 Nisan tarihinde Netflix izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top