Hesabım
    Jamie Foxx'lu ‘Day Shift’in Kadrosuna Yeni İsimler Dahil Oldu

    Netflix filminin kadrosuna üç yeni isim katıldı..

    Snoop Dogg ve Jamie Foxx, yıllar boyunca bir dizi hit şarkıda işbirliği yaptıktan sonra şimdi vampir avcısı filmi "Day Shift" için bir araya geliyor. Ayrıca oyuncu kadrosuna Meagan Good ve Karla Souza da katılıyor. Foxx, yeni Netflix filminde 8 yaşındaki zeki kızına iyi bir hayat sağlamak isteyen çalışkan, mavi yakalı bir baba olarak rol alıyor ancak, sıradan San Fernando Valley havuz temizleme işi, gerçek gelir kaynağının paravanı: Uluslararası vampir avcıları birliğinin parçası olarak vampir avlamak ve öldürmek.

    J.J. Perry, "Fast 9", "The Fate of the Furious", "Bloodshot" ve "John Wick" gibi filmlerde ikinci birim yönetmeni ve dublör koordinatörü olarak yaptığı çalışmalarla tanınıyor ve bu proje, onun ilk yönetmenlik denemesi olacak. "Day Shift", Shay Hatten'ın ("John Wick" 3 ve 4") güncel revizyonlarıyla birlikte Tyler Tice tarafından yazıldı.

    Yapımcılar, 87Eleven Entertainment adına Chad Stahelski ve Jason Spitz, Impossible Dream Entertainment için Shaun Redick ve Yvette Yates Redick olurken, Jamie Foxx, Datari Turner ve Peter Baxter'la birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. Scott AdkinsEric Lange ve Zion Broadnax da filmin oyuncu kadrosuna katıldı. Daha önce açıklanan yıldızlar arasında Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo, Oliver Masucci, Steve Howey ve C.S. Lee yer alıyor.

    Souza, ABC'nin "How to Get Away With Murder" ve Amazon Prime'ın "El Presidente" dizilerinde oynadığı başrollerin ardından ABC komedisi "EHome Economics"te yer aldı. Souza’nın filmleri arasında “Everybody Loves Somebody” ve Meksika’nın en çok hasılat yapan üç filmi var: “Que Culpa Tiene El Nino”, “Nosotros Los Nobles” ve “Instructions Not Included”. Good şu anda Amazon dizisi “Harlem”i çekiyor. Ayrıca, New Line ve DC için "Shazam: Fury of the Gods" filmindeki "Süper Kahraman Darla" rolünü de yeniden canlandırıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top