Filmleri oyla!
Beyazperdem
    J.J. Perry
    facebookTweet
    Görev Dövüş koreografı, Dublör koordinatörü, Oyuncu Daha fazlası
    Uyruk Undefined
    21
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi

    Filmografi

    Gökdelen
    Gökdelen
    13 Temmuz 2018
    Cehennem Melekleri 3
    Cehennem Melekleri 3
    15 Ağustos 2014
    Uyumsuz
    Uyumsuz
    18 Nisan 2014
    Kod Adı: Olympus
    Kod Adı: Olympus
    10 Mayıs 2013
    Oldboy
    Oldboy
    3 Ocak 2014
    Zincirsiz
    Zincirsiz
    1 Şubat 2013
    İntikam Kurşunu
    İntikam Kurşunu
    7 Haziran 2013
    Tüm filmografisi

    Haber

    Jamie Foxx'un Bir Sonraki Projesi Yine Netflix İçin Olacak
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    20 Ekim 2020 Salı
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top