Hesabım
    Alexandre Aja'nın Yeni Filmi "Oxygen"dan Fragman!

    Melanie Laurent başrollü Oxygen'dan fragman paylaşıldı.

    Yeni Netflix gerilimi Oxygen'dan resmi fragman paylaşıldı. Filmleriyle kendine bir hayran kitlesi yaratan Alexandre Aja'nın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin başrolünde Inglourious Basterds'ın yıldız oyuncusu Melanie Laurent yer alıyor.

    Netflix'te gösterime girmek için hazırlanan Oksijen'in konusu ise şöyle: O2, genç bir kadın uyandığında kendisini dondurucu soğukluktaki bir odada bulur. Oraya nasıl gittiğinden haberi yoktur. Yaşananlara anlam vermeye çalışan kadın hayatta kalabilmek için odadan çıkmanın yolunu bulmalıdır. Christie LeBlanc’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrolünü Anne Hathaway üstleniyor.

    Yönetmen Alexandre Aja, The Hills Have Eyes, Mirrors, Horns gibi yapımları karşımıza çıkarmıştı. Şimdi ise yepyeni bir gerilim filmiyle sinemaya dönüş yapıyor. Yönetmen geçtiğimiz yıllarda Kaya Scodelario'lu Ölümcül Sular filmini hayata geçirmiş ve son zamanlarda tek mekanda geçen en iyi korku filmlerinden birini çekmeyi başarmıştı. Yeni filmi Oxygen'ın oyuncu kadrosunda Melanie Laurent'in yanı sıra Mathieu Amalric ve Malik Zidi yer alıyor. Filmin senaryosunu Christie LeBlanc kaleme aldı.

    Netflix, 12 Mayıs tarihinde Oxygen'i izleyicileriyle buluşturacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top