Hesabım
    Oscar Ödüllü Chloe Zhao İmzalı "Eternals"dan Teaser!

    Eternals'dan ilk görüntüler paylaşıldı.

    Angelina Jolie, Salma HayekRichard Madden gibi yıldız oyuncuları Marvel'da kahraman yapan Eternals filminden ilk görüntüler paylaşıldı. Oscar Ödüllü yönetmen Chloe Zhao'nun imzasını attığı filmde, yepyeni ve ölümsüz kahramanlarımızla tanışıyoruz.

    Marvel Stüdyoları, evrenin eski ve yeni filmlerinden hazırladığı bir videoyu resmi olarak paylaştı. Videonun en sonunda ise Eternals sürprizi yer alıyordu. Angelina Jolie'nin Thena'sını böylelikle yakından görme imkanı yakaladık. Marvel, videoyu "Dünya değişip dönüşebilir. Ama değişmeyecek tek bir şey var. Hepimiz büyük bir ailenin parçasıyız."

    Teaser'da Salma Hayek'in canlandırdığı Ajak'ın "Bir şeyi sevdiğin zaman, onun uğruna savaşırsın." sözlerini duyuyoruz. Eternals halkı, insanları, humanoid ırkı Deviant'lara karşı savunmak için Dünya'ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır..

    Teaser'dan görüldüğü kadarıyla Chloe Zhao, CGI'dan çok manuel olarak yapabileceği efektleri kullanmış. Kevin Feige de bu durumu Eternals'da neredeyse hiç VFX olmadığını söyleyerek onaylamıştı. Eternals, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top