Hesabım
    ‘Bumblebee’nin Yönetmeni Travis Knight, Vampir Filmi Çekecek!

    Aksiyon filmi, Netflix için çekilecek.

    Netflix ve 21 Laps, yönetmenlik yapmak üzere projeye dahil olan Travis Knight'la birlikte "A People’s History of the Vampire Uprising" kitabından Raymond Villareal uyarlaması bir vampir aksiyon gerilimi olan Uprising için bir araya geliyor. Shawn Levy ve Dan Cohen, Netflix'le yaptıkları genel anlaşmanın bir parçası olarak 21 Laps adına prodüksiyon yapıyorlar.

    Jeremy Slater, Jay Basu, JD Payne ve Patrick McKay'in önceki taslaklarından yola çıkarak senaryonun son halini yazdı. Film, küresel bir viral salgının insanları vampire dönüştürmesinin sonrasında geçiyor ve insanlığı yok etmekle tehdit eden büyüyen bir ayaklanmanın ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için zamana karşı çalışan CIA ajanı Lauren Webb'i takip ediyor.

    Emily Morris, 21 Laps adına projeyi denetleyecek. 2006'dan beri Laika'nın CEO'su olan Knight, Transformers'ın yan projesi Bumblebee'deki ilk çıkışının ardından son yıllarda çok beğenilen canlı aksiyon yönetmenlerinden biri haline geldi. Knight’ın gişe prodüksiyonu gibi görünen bir filmi makul bir bütçeyle sunma yeteneği, stüdyoların önemli derecede ilgisini çekiyor.

    Bumblebee'den önce Knight, Oscar adayı Kubo and the Two Strings'i yönetti. Laika'nın CEO'su olarak The BoxtrollsParaNorman ve Coraline gibi hitlerin yapımını denetledi. Jeremy Slater’ın çalışmaları arasında ise yüksek profilli Fantastic Four, Death Note ve yakında yayınlanacak olan Marvel dizisi Moon Knight yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top