Hesabım
    Spotlight: "Friends", "No Sudden Move", "MTV Ödülleri"

    Geçtiğimiz haftanın gündeminde neler vardı?

    Hafta boyunca hangi sinema ve televizyon haberlerinin gündemde kendine yer bulduğunu Spotlight'ta sizin için özetledik. 21. bölümüyle karşınızda olan Spotlight'ın haber başlıkları arasında No Sudden Move, Korku Sokağı Üçlemesi, Friends Reunion, Hotel Transylvania: Transformania, MTV Ödülleri ve Fast and Furious 9 bulunuyor.

    Oscar yapımcısı Steven Soderbergh'ün yönetmeni olduğu dev kadrolu No Sudden Move, Tribeca Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak. Teaser'ı paylaşılan film, HBO Max üzerinden gösterime girecek. Netflix yapımı Korku Sokağı Üçlemesi serisi Maya Hawke ve Sadie Sink gibi yeni neslin yıldızları ile birlikte 1994, 1978 ve 1666 senelerine götürecek. Friend oyuncuları yıllar sonra HBO Max özel bölümüyle bir araya geliyor. Henüz bölüm yayınlanmadı, ancak paylaşılan tanıtımlar büyük heyecana neden oldu.

    Animasyon türündeki Hotel Transylvania: Transformania, Adam Sandler olmadan oluşturulan bir seslendirme kadrosuyla birlikte izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Filmden fragman yayınlandı. MTV Sinema ve Televizyon Ödülleri sahiplerini buldu. WandaVision ve The Falcon and The Winter Soldier gibi diziler ödül törenine damgasını vurdu. Vin Diesel'ın anlatımıyla paylaşılan bir F9 videosu, dünyaca sinemalara dönüşümüzü müjdeledi.

    Gelecek hafta Spotlight'ta görüşmek üzere!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top