Hesabım
    24. Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali Başlıyor!

    Uçan Süpürge, Araftan Çıkmak teması ile izleyicilerine kapılarını açıyor.

    Bu yıl 24. kez düzenlenecek olan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali için geri sayım başladı! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla hayata geçirilen festival, Araftan Çıkmak temasıyla birlikte 27 Mayıs'ta çevrimiçi gösterimlerine başlayacak. 4 Haziran tarihinde ise ödülleri sahiplerine teslim edilecek.

    24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali başlıyor. Festival, 27 Mayıs tarihinde başlayacak ve 3 Haziran tarihinde sona erecek. İki aşamalı olarak düzenlenecek olan Uçan Süpürge, 27 Mayıs'taki basın toplantısıyla birlikte çevrimiçi gösterimlerini açacak. Filmler, Festivalscope üzerinden izlenebilecek. 4 Haziran tarihinde ise Uçan Süpürge Ödülleri, sahiplerine verilecek.

    Uçan Süpürge, bu yıl Sundance Film Festivali'nden ve Berlin Film Festivali'nden filmleri misafir ediyor. Yurt dışında başarı kazanan Hayaletler ve Bir Nefes Daha filmleri de festival programına alınıyor. Berlin'den Memory Box ve Copilot filmleri, Sundance'ten ise Writing With filmi festival kapsamında bulunuyor. Ayrıca festival, Almanya, Fransa, Hollanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Norveç elçiliklerinin desteğiyle hayata geçiriliyor.

    Uçan Süpürge filmlerinin biletleri, 25 Mayıs'ta satışa sunulacak. Her film, Festivalscope üzerinden 3 gün boyunca izlenebilecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top