Hesabım
    TiviBu'dan Babalara Özel Haziran Seçkisi!

    Babalar Günü'ne özel Tivibu'da Haziran ayı boyunca aksiyon ve bilim kurgu filmleri gösterilecek.

    Tivibu'nun Haziran ayı seçkisi resmi olarak açıklandı. Aksiyondan bilim kurguya ve komediye birçok türde babalara özel filmler, platformdaki yerini alacak. Türk Telekom'a ait dijital televizyon platformu Tivibu, Babalar Günü'nü unutmuyor!

    Babalar Günü'nü 20 Haziran tarihinde kutlayacağız. Tivibu, bu özel gün için babaların ilgisini çekecek bir seçki ile karşımıza çıkacak. Seç İzle / Film / Tivibu Vitrin klasörü altında komediden drama birçok türdeki film, izleyicileriyle buluşacak. Bilim kurgu hayranları Gravity ve Interstellar gibi önemli filmleri bu seçkide bulabilecek. Aksiyon seçkisi arasında ise Görevimiz Tehlike serisi ile Superman filmleri izlenebilecek. 

    Tivibu, bağımsız sinema izleyicilerinin de dikkatini çekmeye hazırlanıyor. Goya, Altın Küre ve Altın Palmiye gibi festivallerde yarışan ya da seçkisinde yer alan birçok film, platformdaki yerini alacak. Oscar ödüllü Helen Mirren ve iki Altın Küre ödüllü Donald Sutherland’ın başrolünde yer aldığı Karavan filmi, Tivibu'da gösterimini yapacak. Ayrıca Isabel Coixet’in imzasını attığı “Sahaf” ve Nanni Moretti’nin yönetmeni olduğu “Annem” filmi öne çıkan yapımlar arasında bulunacak.

    Babam ve Oğlum”, “7. Koğuştaki Mucize” ve “Hokkabaz” gibi önemli yerli yapımlar, Tivibu'nun Babalar Günü seçkisinin diğer filmleri arasındaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top