Hesabım
    Spotlight: "The Suicide Squad", "Sex Education", "Saygı"

    Haftanın dizi ve film gündeminde hangi haberler var?

    Spotlight'ın 25. bölümüyle karşınızdayız! Haftanın en popüler film ve dizi haberlerini özetlediğimiz Spotlight programımızda, bu hafta da ilginizi çekecek haberlere yer verdik. Spotlight'ın konu başlıkları arasında Sex Education, Candyman, The Suicide Squad, Saygı, The Handmaid's Tale, Another Self ve Jurassic World: Dominion yer alıyor.

    Spotlight'ın ilk haberine göre Netflix'in sevilen gençlik dizisi Sex Education'ın 3. sezonundan ilk görseller resmi olarak paylaşıldı. Yeni sezon için geri sayım başladı. Nia DaCosta'nın yönetmeni olduğu devam filmi Candyman'in yeni fragmanı yayınlandı. Film, Ağustos ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak. James Gunn'ın yönetmeni olduğu Margot Robbie başrollü The Suicide Squad'ın yeni fragmanı yayında! DC Sinematik Evreni'nin başa saran The Suicide Squad hikayesi, yılın en merakla beklenen uyarlamalar arasında yer alıyor.

    Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı Behzat Ç. spin-off dizisi Saygı'nın 2. sezon çekimleri devam ediyor. BluTV'de yayınlanan dizinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Damla Sönmez eklendi. Hulu'nun popüler dizisi The Handmaid's Tale, yeni sezon prömiyerini bir süre önce yaptı. Açıklanan rapora göre dizi, en çok izlenen diziler arasında en üst sıralarda kendine yer buldu. Netflix'te yayınlanacak olan yeni yerli dizi Another Self için harekete geçildi. Açıklamalara göre dizinin başrolünde Tuba Büyüküstün yer alacak. Colin Trevorrow'un eski ve yeni Jurassic dünyası yıldızlarını tek filmde bir araya getirdiği Jurassic World: Dominion filminden Imax teaser'ı paylaşıldı.

    Gelecek hafta görüşmek üzere!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top