Hesabım
    Scott Adkins, John Wick 4'ün Kadrosuna Katılabilir

    Aksiyon yıldızı, ikonik seriye katılmak için son görüşmelerde

    John Wick 4, Boyka: Undisputed ve The Expendables 2 filmlerinin yıldızı Scott Adkins'le, sürekli büyüyen kadrosuna aksiyon filmi efsanelerini eklemeye devam ediyor. Aktör, şu anda müzakere edilen rol için henüz anlaşma imzalamamış olsa da büyük ihtimalle, Bill SkarsgardDonnie Yen, Hiroyuki SanadaRina Sawayama ve Shamier Anderson gibi isimlerin yanında, baş rolü yeniden üstlenecek olan Keanu Reeves'e katılacak.

    John Wick destanının dördüncü bölümü için anlaşma imzalamak üzere olan Adkins, Undisputed II: Last Man Standing, Ninja, Universal Soldier: Day of Reckoning, Avengement, Accident Man ve Debt Collector'ın yanı sıra The Bourne Ultimatum, X-Men Origins: Wolverine, American Assassin, Ip Man 4: The Finale, Doctor Strange ve daha pek çok ana akım projede yer alan bir isim. Adkins'in John Wick'e katılması durumunda kimin oynayacağı konusunda henüz bir bilgi yok ama ünlü B-film yıldızının Reeves'in durdurulamaz hamleleriyle yıkılışını görmek heyecanlı olabilir

    Devam filminin çekimleri başladı ve geçtiğimiz günlerde Keanu Reeves'in Almanya'da görüntülenmesiyle bu durum doğrulanmış oldu. Yeni eklenen isimlerden Shamier Anderson, setten bir görüntü paylaşarak, "İşte başlıyor..." notu düştü ve prodüksiyonun başlangıcıyla ilgili bilgi verdi. John Wick'i en son izleyenler, John Wick'in şiddet olaylarının ardından en sevdiğimiz kiralık katil olarak aforoz ilan edilişini gördü ama son anda bir ihanete uğradı. Son bölüm, Wick'in düşmeden önce Continental'in çatısında arkadaşı Winston tarafından vurulmasını gördü. Son sahnede ise Wick, Laurence Fishburne'ün canlandırdığı Bowery King'le güçlerini birleştireceğinin sinyallerini verdi.

    Lawrence Fishburne, kısa süre önce merakla beklenen devam filminin kapsamını şöyle açıkladı: "Senaryoyu okudum. Gerçekten çok güzel. Diğer üç filmle aynı dünya olduğu ama daha derin. Yeraltı dünyası açısından da çok daha derin. Suikastçı ve özellikle Bay Watanabe'nin oynadığını düşündüğüm bir karakterle olan ilişkisi harika." dedi." John Wick: Chapter 4'ün 27 Mayıs 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. Chad Stahelski, Shay Hatten ve Michael Finch'in senaryosundan yola çıkarak projeyi yönetmek için geri dönüyor. Lionsgate, John Wick için beşinci bölüma onay verildiğini de açıkladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top