Hesabım
    Bella Thorne'lu Suç Filmi "Habit"ten Fragman!

    Film, yaz sonunda vizyona girecek!

    Stüdyo, Bella Thorne'u silahlı bir rahibe olarak karşımıza çıkaracak olan gerilim filmi Habit'in fragmanını yayınlarken, Lionsgate sizi God Squad ile tanıştırmaya hazır. Thorne, Eric adında bir Hollywood yıldızı için uyuşturucu satan, Mads adında sokak kültürüne sahip L.A. parti kızını oynuyor. Nakit paraları çalındığında ve rakip bir uyuşturucu baronu ortaya çıktığında, Mads ve en iyi iki arkadaşı rahibe kılığına girerek saklanır ama kostümlerine rağmen bu kötü kızlar melek değildir.

    Bush'un son derece yetenekli solisti Gavin Rossdale, Eric rolüyle filmde yer alıyor. Oyuncu kadrosunun geri kalanında Paris Jackson, Hana Mae Lee, Josie Ho ve Andreja Pejic yer alıyor. Filmi, Janell Shirtcliff, Libby Mintz'le birlikte yazdığı bir senaryodan yönetti. Throne, çıkış rolü için projeye çok güveniyor. Rossdale ise The Bling Ring'den beri ilk sinema filminde yer alıyor. 

    Suç filmi "Habit", 20 Ağustos 2021 tarihinde belirli sayıda sinema salonunda gösterime girecek ve daha sonra On Demand'da yayında olacak. 24 Ağustos'ta ise Blu-ray, DVD ve dijital platformlarda sahip olunabilecek hale gelecek. Filmin ilk fragmanı yayınlandı ve vaat ettiğinden çok daha fazlasını görebileceğimizi düşünmemizi sağladı. 

    Thorne, birçok TV projesinde irili ufaklı rollerde oynadıktan sonra ilk önemli projesini Zendaya ile birlikte yer aldığı Shake It Up'la yaptı. Daha sonra yine TV projelerinde yer alan ama uzun soluklu bir projede yer alamayan Thorne, Paradise City ile bu şanssızlığını biraz kırdı ve şimdi, üst üste gelen sinema projeleri için çalışmalar yapıyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top