Hesabım
    Romain Gavras ve Ladj Ly, Güçlerini Netflix İçin Birleştiriyor

    Başarılı ikili, Netflix için yeni proje hazırlıyor

    2018 yapımı olan ve Cannes Film Festivali'nin Yönetmenlerinin On Beş Günü seçkisinde yer alan The World Is Yours ve 2020 Toronto Film Festivali'nde prömiyer yapan Our Day Will Come filmlerinin de aralarında bulunduğu bir kariyere sahip olan Fransız-Yunan film yapımcısı Romain Gavras, yeni filmi için bu kez Netflix'le birlikte çalışacak.

    Yayıncı, şu anda Fransa'da yapım aşamasında olan gizemli filmin adını, olay örgüsünü ve türünü gizli tutuyor. Senaryo, Gavras ve Cannes'da prömiyer yaptıktan sonra Oscar adayı olan 2019 yapımı Les Miserables'ı yöneten Ladj Ly'den geliyor. Son dönem festivallerinin iki gözdesi, güçlerini ilk kez Netflix için birleştiriyor.

    Elias Belkeddar (My Days Of Glory) de projede yer alan bir başka yazar olacak. Başrollerde Dali Benssalah (No Time To Die), Anthony Bajon (Teddy), Cesar ödülü sahibi Alexis Manenti (Les Misérables), Ouassini Embarek (The Eddy) ve yeni yetenek Sami Slimane yer alıyor. Iconoclast (Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot) yapımcılığı üstleniyor. Netflix, filmin prömiyerini 2022 yılında yapmayı hedefliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top