Hesabım
    Brian May, Olası "Bohemian Rhapsody 2" Hakkında Konuştu

    Bohemian Rhapsody'e sürpriz bir devam filmi gelebilir.

    Queen gitaristi Brian May, Bohemian Rhapsody 2'nun gerçekleşebileceğini, ancak, bunun gerçekten harika bir senaryosu olması halinde gerçekleşmesi gerektiğini söylüyor. 2018'in en büyük filmlerinden birinin, Freddie Mercury (Rami Malek) ve Queen hakkında bir rock and roll biyografisi olacağını çok az kişi tahmin edebilirdi ama film beklentileri aştı ve ödüller toplamayı başardı. 

    Amerika'da neredeyse Marvel'ın Ant-Man and the Wasp'i kadar ve uluslararası alanda daha fazlasıyla toplamda 904 milyon $ hasılat yapan Bohemian Rhapsody, izleyicilerin favorisi haline geldi ve Queen'in ve müziklerinin popülaritesinin yeniden canlanmasına yol açtı. Hatta, En İyi Film de dahil olmak üzere 5 Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Aynı zamanda, Bohemian Rhapsody eleştirel anlamda karışık eleştiriler aldı. Bohemian Rhapsody, Oscar'larda En İyi Kurgu ödülünü kazandığında bile tepki aldı ve en kutuplaştırıcı filmlerden biri olarak yerini daha da sağlamlaştırdı. Buna rağmen, devam filmi hakkında bazı söylentiler var. 

    Queen'in orijinal üyelerinden May, Instagram Live'da (NME aracılığıyla) konuşurken Bohemian Rhapsody'nin bir devam filmi çekilip çekilmeyeceği üzerine bir kez daha konuştu. May, bunun gerçekleşeceğini garanti etmekten vazgeçti ama bir konsepte bakıldığını itiraf etti. May; "Ona bakıyoruz ve evet, fikirlere de bakıyoruz. Bunu takip etmek zor olacak, çünkü, hiçbirimiz ilk filmin ne kadar büyük olacağını tahmin edemezdi. Bunu yapmak için çok fazla kalp ve ruh koyduk ve Rüzgar Gibi Geçti'den daha büyük olduğu için kimse başarısını tahmin edemezdi. Ama evet, bir devam filmi olabileceğini düşünüyoruz ama harika bir senaryo olmalı. Bunu anlamak ve bulmak biraz zaman alacak." dedi.

    Bohemian Rhapsody 2 düşünüldüğünde akla gelen ilk soru şu olacak: Ne hakkında? İlk film, Queen'in köklerini inceledi ve grubu 1985'teki ikonik Live Aid performanslarına kadar takip etti. Bohemian Rhapsody'nin çoğu, öncelikle Mercury'e, onun kişisel mücadelelerine ve yaratıcı zirvelerine odaklandı. Bir devam filmi, dikkatleri Queen'in diğer üyelerine daha da yakınlaştırabilir ama bir şekilde Mercury'e yeniden dokunması gerekecek. Ayrıca, Live Aid'den sonra ve Mercury'nin 1991'deki ölümünden önceki yılları da keşfedebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top