Hesabım
    Tom Hanks'li Bilim Kurgu 'Finch', Vizyon Tarihini Aldı

    Apple, merakla beklenen filmin yayın tarihini açıkladı

    Apple Original Films, Tom Hanks'in başrolde olduğu bilim kurgu macera filmi Finch için 5 Kasım olarak vizyon tarihini belirledi. Apple TV Plus'ta yayınlanacak olan film, Temmuz 2020'de İkinci Dünya Savaşı filmi Greyhound'u yayınlayarak başarı bulan Apple'ın ikinci Hanks filmi olacak. Apple, daha önce Bios olarak adlandırılan Finch'i, Universal aracılığıyla bir salon gösterimi planlayan Amblin'den mayıs ayında satın aldı.

    Finch, bir adam, bir robot ve bir köpekten oluşan, alışılmadık bir ailenin hikayesini sunuyor. Bir adamın, can dostu olan köpeğine, kendisi öldükten sonra bakılması için bir arayışta olması filmin ana konusu. Apple'a göre, “Hanks, bir robotik mühendis ve dünyayı bir çorak araziye dönüştüren felaketli bir güneş olayından kurtulan birkaç kişiden biri olan Finch rolünde. Ancak, on yıldır bir yeraltı sığınağında yaşayan Finch, köpeği Goodyear'la paylaştığı kendine ait bir dünya kurmuş vaziyette. Finch, bir bir robot yaratır ve Goodyear'a artık bakamayacağı duruma gelirse onun göz kulak olmasını ister. Üçlü, ıssız bir Batı Amerika'ya doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkarken, robot Jeff yaratılışını, yaşamanın ne anlama geldiğinin sevincini ve merakını anlamaya çalışır.”

    Miguel Sapochnik, Caleb Landry Jones'un da rol aldığı ve Craig Luck'la Ivor Powell'ın orijinal senaryosunu yazdığı filmi yönetti. Yapımcılar arasında Kevin Misher, Jack Rapke, Jacqueline Levine ve Powell yer alıyor. Prodüksiyonun arkasındaki şirketler arasında Amblin, Reliance Entertainment ve Walden Media yer alıyor. Film, 5 Kasım'da Apple'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top