Hesabım
    Emma Stone, Cruella 2 İçin Geri Dönüyor!

    Devam filmi ve Stone'un dönüşü resmi olarak onaylandı

    Emma Stone, “Cruella 2”de rol almak için resmi olarak anlaşmayı imzaladı. Devam filminin gelişimiyle ilgili haberler, Disney animasyon klasiği “101 Dalmations”ın canlı aksiyon prequel'inin gösterime girmesinden sadece haftalar sonra gelmiş oldu. O tarihte “Cruella”nın yönetmeni Craig Gillespie ve senarist Tony McNamara'nın yeni film için geri dönecekleri söyleniyordu ama Stone için henüz bir anlaşma yoktu.

    Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily BeechamKirby Howell-Baptiste ve Mark Strong'la birlikte yer aldığı role geri dönecek. Karakter, daha önce iki kez Glenn Close tarafından canlandırıldı. Film, yurtiçinde 85 milyon dolardan fazla ve küresel gişede 220 milyon dolardan fazla kazandı. “Cruella”, piyasaya sürülmesinin ardından, yayıncının Premier Access seçeneği aracılığıyla 30 dolarlık ek bir satın almayla Disney Plus'ta da izlenmeye sunuldu.

    Yeni anlaşma, Scarlett Johansson'ın, Disney'i "Black Widow"un Disney Plus'ta ve sinemalarda aynı anda yayınlama kararı üzerine yaptığı sözleşme ihlali gerekçesiyle dava etmesinin hemen ardından geldi ve muhtemelen bu anlaşmayı da etkiledi. "Cruella" ve "Black Widow", pandemi nedeniyle hem salon, hem ev sineması gösterimi kararının uygulandığı ilk yüksek profilli filmler arasında yer aldı. 

    2021-2022 planlarında daha sonra Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ın başrollerde yer aldığı “Jungle Cruise”, hibrit model aracılığıyla çıkış yaptı. Önümüzdeki günlerde Ryan Reynolds'un başrolde yer aldığı komedi macera “Free Guy” ve Marvel'in “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” filmi hem sinemalarda, hem de VOD'de yer alacak ama öncelik salonlar olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top