Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Mark Strong
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Marco Giuseppe Salussolia

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 30 Ağustos 1963 (İngiltere, Birleşik Krallık)
    Yaş 56
    27
    yıllık kariyer
    50
    film ve dizi

    Filmografi

    Cruella
    Cruella
    28 Mayıs 2021
    The Forgiven
    The Forgiven
    Vizyon tarihi belirsiz
    1917
    1917
    Vizyon tarihi belirsiz
    Shazam! 6 Güç
    Shazam! 6 Güç
    5 Nisan 2019
    Deep State
    Deep State
    2018
    Stockholm Sendromu
    Stockholm Sendromu
    24 Nisan 2020
    The Catcher Was a Spy
    The Catcher Was a Spy
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 3 - English 5:28
    53 gösterim

    Fotoğraflar

    91 Fotoğraf

    Haber

    Temple'ın İkinci Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    18 Şubat 2020 Salı
    Süper Kahraman Filmlerinde İkinci Şans Verilen Oyuncular
    HABERLER - Sanatçılar
    25 Nisan 2019 Perşembe
    Kimler iki kez süper kahraman oldu?
    'Deep State'in 2. Sezonunda Başrol Değişiyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    31 Ağustos 2018 Cuma
    Mark Strong ‘Deep State’in 2. sezonunda başrolden ayrılıyor
    13 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top