Beyazperdem
    Mark Strong
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Marco Giuseppe Salussolia

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 30 Ağustos 1963 (İngiltere, Birleşik Krallık)
    Yaş 55
    28
    yıllık kariyer
    43
    film ve dizi

    Filmografi

    1917
    1917
    9 Ocak 2020
    Shazam! 6 Güç
    Shazam! 6 Güç
    5 Nisan 2019
    Deep State
    Deep State
    2018
    Stockholm
    Stockholm
    Vizyon tarihi belirsiz
    The Catcher Was a Spy
    The Catcher Was a Spy
    Vizyon tarihi belirsiz
    The Forgiven
    The Forgiven
    Vizyon tarihi belirsiz
    Kingsman: Altın Çember
    Kingsman: Altın Çember
    22 Eylül 2017
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 3 - English 5:28
    51 gösterim

    Fotoğraflar

    89 Fotoğraf

    Haber

    Süper Kahraman Filmlerinde İkinci Şans Verilen Oyuncular
    HABERLER - Sanatçılar
    25 Nisan 2019 Perşembe
    'Deep State'in 2. Sezonunda Başrol Değişiyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    31 Ağustos 2018 Cuma
    Mark Strong ‘Deep State’in 2. sezonunda başrolden ayrılıyor
    DC'nin "Shazam"i Kötü Adamını Buldu mu?
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    3 Kasım 2017 Cuma
    Mark Strong filmin kötü adamı mı olacak?
    12 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top