Hesabım
    Paolo Sorrentino Filmi "The Hand of God"dan Altyazılı Fragman

    Venedik'te prömiyer yapacak olan filmden ilk tanıtım!

    La Grande Bellezza filmiyle Oscar kazanan, Youth ve Loro gibi filmlerle büyük beğeni toplayan, TV tarafında ise Young Pope ve New Pope dizilerini çeken İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino'nun yeni filmi The Hand of God'dan altyazılı tanıtım fragmanı yayınlandı. Film, yakın zamanda gerçekleşecek olan Venedik Film festivali'nde prömiyer yapacak.

    Birkaç festivali gezdikten sonra Netflix'te yayınlanacak olan filmi Paolo Sorrentino, çocukluğunun geçtiği Napoli'deki anılarından yola çıkarak yazdı. Çocukluk anılarında yer alan ve Oscar kabul konuşmasında da selam gönderdiği Maradona'ya ithafen filmin adını The Hand of God (Tanrı'nın Eli) koyan Sorrentino, başrollerden birini fetiş oyuncusu Toni Servillo'ya emanet etti.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca; Filippo Scotti, Teresa Saponangelo, Marlon Joubert, Luisa Ranieri, Renato CarpentieriMassimiliano Gallo ve Betti Pedrazzi gibi isimler yer alıyor. 130 dakikalık bir süresi olan film, fragmanından da anlaşılacağı üzere Sorrentino'nun şiirsel ve derin hikaye anlatımının yeni bir örneği olacak. Netflix, film için net bir tarih vermedi ama sonbahar aylarında gösterimde olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top