Hesabım
    Scarlett Johansson ve Chris Evans, ‘Ghosted’ Filminde Bir Arada!

    Süper kahramanlar yerniden buluşuyor!

    Apple Studios, Dexter Fletcher tarafından yönetilecek romantik bir aksiyon filmi olan Ghosted'da, Marvel'in sadık yıldızları Scarlett Johansson ve Chris Evans'ı yeniden bir araya getirecek yüksek profilli bir proje belirledi. Fletcher, yakın zamanda övgüler toplayan Rocketman'i yönetti ve Oscar ödüllü Bohemian Rhapsody'yi bitiren isim oldu. Şirket, başroller için yıldızlarla ileri görüşmelerde bulunuyor.

    Senaryo, Deadpool filmlerinin ve Zombieland'in yazarları Paul Wernick ve Rhett Reese'e ait ve ikili son olarak Escape from Spiderhead'i kaleme aldı. Fikri yumurtadan çıkardılar ve önemli bir adım olarak Skydance'e sattılar. Bu, Amazon tarafından dağıtılan Chris Pratt'in başrolünde yer aldığı The Tomorrow War, Michael B. Jordan'ın başrolünde yer aldığı Without Remorse ve Victoria Mahoney'nin yöneteceği açıklanan Old Guard 2 ile birlikte David Ellison'ın Skydance'i için son anlaşması oldu.

    Proje, Johansson'ın yeni Wes Anderson filminin kadrosunun bir parçası olmasıyla birlikte yaptığı son anlaşma. Johansson bunun yanı sıra bir davayla gündeme oturdu. Oyuncunu avukatları, stüdyonun Black Widow'u Disney+'ta gösterime sokması ve bu nedenle gişe gelirindeki payda zarar olduğu gerekçesiyle Disney'e dava açtı. Bu dava, özellikle streaming platformları da bulunan şirketlerin anlaşmaları yeniden değerlendirmesine sebep olacak.

    Evans, son olarak Knives Out filmi ve Defending Jacob dizisinde rol aldı. Johansson ve Evans, üç Avengers filminde, ayrıca Captain America: Winter Soldier ve Captain America: Civil War'da, yani beş filmde birlikte rol aldılar ve bu proje Marvel olmayan ilk birliktelikleri olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top