Hesabım
    Sundance'ten Övgülerle Ayrılan "Mass"ten Fragman

    Eleştirmenlerin gözdesi Mass'in ilk fragmanı yayında!

    Bleecker Street, 8 Ekim'de Los Angeles ve New York'ta sınırlı sayıda gösterime girecek olan “Mass” için bir fragman yayınladı ve ardından ulusal bir vizyona girdi. Başrollerinde Reed Birney, Ann DowdJason Isaacs ve Martha Plimpton'ın yer aldığı film, bir çiftin oğlunun, diğer çiftin oğlunu bir okul saldırısında öldürmesinden sonra davada ilerlemek için özel olarak konuşmayı kabul eden iki ebeveyn grubunu takip ediyor.

    Fran Kranz'ın ilk uzun metrajlı filminde, aynı zamanda senaryoyu yazdığı “Mass”, her iki ebeveynin acısını ve kederini inceliyor. Neredeyse tamamı tek bir odada çekilen film, aynı zamanda, bir tartışma ortamının ağır ağır ilerleyerek bir grup itirafına dönüşmesini aktarıyor ve izleyiciyi dört insanın da ruhlarına doğru bir yolculuğa çıkmaya davet ediyor.

    Kranz, başlangıçta ana roller için tiyatro oyuncuları isterken, sonunda bir araya gelebilen başarılı oyuncu kadrosunu "hiç hayal etmediğini" söyledi. Reed Birney, “Oyunlarda bile, oyunculukla ilgili bir şey yapma fırsatına sahip olmamız o kadar nadir ki. Hiçbir şey patlamaz, oyuncuların yaratabileceği sihir dışında hiçbir şey olmaz ve bu çok nadir olur." dedi.

    Joe Abrams, Nico Falls, Douglas Matejka ve Marshall Rawlings filmin yürütücü yapımcılığını üstlenirken, Kranz, Dylan Matlock, Casey Wilder Mott ve J.P. Ouellette yapımcı olarak görev yaptı. Ortak yapımcılar arasında Tony Becerra, William Thomas Andrew Davies ve Marissa Ghavami vardı ve J. Davis danışman yapımcı olarak projede yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top