Hesabım
    John Malkovich, Hunter Schafer ve Gemma Chan, Korku Filmi ‘Cuckoo’nun Kadrosunda

    Neon, iddialı korku filmi için kadrosunu oluşturuyor

    AP Images

    “Euphoria”nın yıldızı Hunter Schafer, usta oyuncu John Malkovich ve “Crazy Rich Asians” şöhretli Gemma Chan, Neon'dan yeni çıkacak korku filmi “Cuckoo” için bir araya gelecek. 2022'de yapımına başlanacak filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Tilman Singer üstleniyor. Diğer oyuncular arasında, Sofia Boutella (“Atomic Blonde”, "Climax"), Jan BluthardtZita Hanrot ve Proschat Madani yer alıyor.

    "Cuckoo", Singer'ın, doğaüstü gerilim filmi "Luz"dan sonraki ikinci filmi olacak. Filmin finansörü Neon, korku türünde olması dışında film hakkında tek bir detay vermedi. Waypoint Entertainment'tan Ken Kao ve Josh Rosenbaum, Fiction Park'tan Markus Halberschmidt, Maria Tsigka ve Thor Bradwell yapımcı olarak görev yapacak. Schafer, Zendaya ile birlikte HBO dizisi “Euphoria”da oyunculuk çıkışını yaptı.

    “Places in the Heart” ve “In the Line of Fire” filmleriyle Oscar adayı olan Malkovich, en son Netflix'in “Bird Box” ve “Velvet Buzzsaw” olmak üzere 70'den fazla film kredisine sahip. Yakında, Charlie Day'in “El Tonto” filminde Kate Beckinsale ve Jason Sudeikis'le birlikte görülecek. Chan, "Crazy Rich Asians"ta unutulmaz bir rol oynadı ve daha sonra "Captain Marvel"da Minn-Erva ve "Eternals"ta Sersi olarak Marvel Sinematik Evreni'ne katıldı. Chan, Florence Pugh, Chris Pine ve Harry Styles ile Olivia Wilde'ın “Don't Worry Darling” filminde de yer alıyor.

    ABD'de "Parasite"in dağıtımını yapan stüdyo Neon, kısa süre önce Cannes Film Festivali'ne üç filmle giriş yaptı ve biri, Altın Palmiye kazanan Julia Ducournau filmi "Titane" oldu. Şirketin yaklaşmakta olan listesi, Jonas Poher Rasmussen'in animasyon belgeseli “Flee” ve Pablo Larrain'in “Spencer”ını içeriyor. Spencer filminde Kristen Stewart, Prenses Diana olarak yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top